2777
2789
عنوان

چقد همچی گرون😥

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 19 پست

همه چی واقعا گرونه! ولی خانواده ی شما اگه هیچ چیزی هم نخرن به هیچ عنوان نباید خجالت بکشن شما و همسرتون تصمیم گرفتید بچه رو بدنیا بیارید خانواده چیزی میخره لطف میکنه اینو به همسرت هم بگو که توقع بیجا نداشته باشه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون ضروری هاام خیلی گرون شده قرعه کشی داریم خداکنه اسم مامانم دربیاد بازم خیلی چیزارو میشه باهاش خر ...

ان شاالله نگران نباش خدا میرسونه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
منم به عنوان مامان دو تا بچه حرفتو تایید میکنم گل گفتی 😅

والا خیلی چیزای بیخود و‌بی جهت میخرن رو دستشون  میمونه بعدشم فقط دنبال ی کسی یا ی جایی میگردن گم و‌گورشون کنن..ینی ی نوزاد از نظر من ک تا۶ماه فقط و فقظ لباس میخاد رختخاب و نهایت ی گهواره ساده بعد ازونم کم کم ب مرور بخریم،توی این اجاره نشینی و خونه های کوچیک سرویس چوب دیگه واقعا بدرد نمیخوره...نمیدونم والا هرکی ی نظر داره،بنظرم خودمون ی سری چیزارو مد میکنیم و بعدش میمونیم توش..مرسی ک تایید کردی منو⁦✋🏼⁩😉

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱