2777
2789
عنوان

آرمیا 🥺🥺🥺

380 بازدید | 21 پست

یاین عشقام ی ذره گریه کنیم دور هم🥺🎤😭منننن جین میخواممممممننن جیمین میخوامممممنننن ته میخواممممممنننن کوکییییی میخواممممنننن جیهوپپ میخوامممممممننن نامجون میخواممممم منننن شوگاااا میخوامممممهمه  دستا بیاد بالااااااا🥺😭😭😭😭خدایااااا به حق این ظهررر عزیزززز دعای مارا مستجاب کننن بلندد بگووووو آمییییننن یا رب العالمین بلندددددد جیغ بزن خودتو خالی کنننن اینارووووو بگیررررر خدااااااااااااااااا 

همه باااااااا همممممم عرررررررررررررررر🥺😭😭😭😭چقدر اینا فرشتن چقدددددرررررررررچقدر اینا کیوتن حق مارم خوردن😭😭😭😭😭خدایا نینیسایت تنها جاییه که میتونم‌عر بزنم خودمو خالی کنم🤣😭هم دردام‌دستا بالااااااااا

فیلم جدید رو دیدین؟؟اینجا آپلود نمیشهرفتن موزیک ویدیو جدید بلک‌پینک رو ببیننچنان باهاش قر میدن اونوقت  ورلد واید هندسامم چنان مظلومه نشسته🥲کاملا خنثی 

تهیونگ  که کلا نگا نمیکنه و به زمین چشم دوخته(حیا رو حال کن)

الهیییییی من قربون این هفت تا فرشته شممممم

کاربری برای دونفره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

یوسئونگ هو میشناسی؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️