2777
2789

من امسال کنکور انسانی دارم 

رشته ی خودم تجربی نظام قدیم بوده

حالا میخام ببینم کسی هست با شرایط من باهم درس بخونیم؟

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈

من متاهلم و کنکور انسانی دارم

ولی کلا طرز درس خوندن من با همه فرق میکنه😂

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متاهلم و کنکور انسانی دارم ولی کلا طرز درس خوندن من با همه فرق میکنه😂

چرا

منتظر نشین که یه دیگه بیاد آرزوهاتو برآورده کنه...دست بذار رو زانوت و خودت بلند شو تا به همه ثابت کنی که میتونی 🙂🌈
چرا

هر کسی یه مدلی داره

اکثرا بچه ها همه درسارو طول هفته میخونن من یک درسو تموم میکنم میرم سراغ کتاب بعدی همزمان با درس بعدیم درسایی که قبلا خوندمو مرور میکنم مثلا الان عربی رو میخونم ۳ پایه رو تمام کنم بعد برم سراغ درس بعدی و مرور عربی 

🌸یه دختر قوی که هیچ وقت بلد نبوده به جز خودش به کس دیگه ای تکیه کنه🌸 همیشه سعی کردم مهربونی رو درتمام مراحل زندگیم اولویت اول زندگیم قرار بدم 🌸من عاشق نی نی سایت و آجیای مهربون این سایتم🌸 یه خواننده خاموش 
هر کسی یه مدلی داره اکثرا بچه ها همه درسارو طول هفته میخونن من یک درسو تموم میکنم میرم سراغ کتاب بع ...

اهان