2777
2789
عنوان

اینارو بخرم یا نه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 22 پست

عزیزم رنگ زرد اصلا نگیر 

یکماه اول که اوج استفاده از این وسایل هست بچه زردی میگیره و نباید رنگ زرد استفاده کنی

سفید بهتره چون نوزاد غذاخور نیست که بخواد کثیف کنه

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻

هر کدوم و بخری قشنگه 

انشاالله به دل خوش و تن سلامت استفاده کنید 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی خوشگله یعنی روزی میشه منم پسر دار بشم براش سیسمونی بخرم🥺⁦♥️⁩

عزیزززم ان شالله 😍❤

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
عزیزم رنگ زرد اصلا نگیر  یکماه اول که اوج استفاده از این وسایل هست بچه زردی میگیره و نباید رنگ ...

جدی؟ تاثیر داره؟

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
هر کدوم و بخری قشنگه  انشاالله به دل خوش و تن سلامت استفاده کنید

مررسی گلم

من از اولیش خوشم اومد سفید طوسی  هیچ وقتم از مد نمی افته

مررررسی گلم

جدی؟ تاثیر داره؟

آره گلم من پسرم یکماه زردیش طول کشید

حتی خودمم لباس رنگ زرد نمیپوشیدم دکترش گفته بود هرچی رنگه زرده باید ازش دور کنی حتی نور خونه هم کامل سفید کرده بودیم

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
آره گلم من پسرم یکماه زردیش طول کشید حتی خودمم لباس رنگ زرد نمیپوشیدم دکترش گفته بود هرچی رنگه زرده ...

ممنونم ازت عزیزم