2777
2789
عنوان

آدم بی شرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 30 پست

وقتی برادرتون و.. تو بهترین روز زندگیتون اینطور میکنن و حتی انقدر حقیقتا عقل اینو ندارن که بیان بگن ما الان مراسمو بدون دلخوری میریم بعدا بوقتش اگه گلایه ای بود میکنیم. روشون زیاد حساب باز نکن  تو زندگیت، ولشون کن و باهاشون قطع روابط کامل نکن ولی به هر حال امتحانشونو پس دادن. زمانی مجبور میشی مثلا خونه ی مادرتون اونارو ببینی اگه قهر کنی خودت هم معذب میشی ولی سر سنگین بعد این باش.  

برای من خانواده همسر راحتتره حذفشون  ولی انصافا اخلاق و رفتاره اونا بهتر از خونوادمه خانواده خو ...

می‌دونی درست نیست واسه همسرم من تصمیم بگیرم 

اینکه خانوادش رو ببینه یا نه 

ما شهر غریب هستیم 

همسرم هم بدون من نمیره 

البته به لطف کرونا دو سال راحت بودیم ... ولی ...

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر شخصیه من اینه عزیزم دیگه نمیدونم از نظر من هیچکسسسسس نمیتونه جای خانواده اولیه آدمو بکیره مگر ف ...

چی بگم نظره شما هم درسته حالا مامانمو نمیگم هر چند اخلاقش غیر قابل تحمله حساس و زودرنجه ولی خداروشکر شوهرم یه طرف دوتا برادرام یه طرف اگه ۲۰ تا هم برادر داشتم باز به خوبی همسرم نبودن و نمیتونستن بشن البته شوهرم یه اخلاقهای بدی داره ولییی نمیشه با داداشم مقایسش کرد

چی بگم نظره شما هم درسته حالا مامانمو نمیگم هر چند اخلاقش غیر قابل تحمله حساس و زودرنجه ولی خداروشکر ...

چند سالتونه ؟؟؟

چند ساله ازدواج کردین؟؟؟؟؟؟

داداشاتون تو دوران مجردیتون هم همین مدلی بودن که الان هستن؟

فقط عزیزم درسته در طول زمان زندگی، خیلی چیزا مشخص میشه ولی سعی کن روابط خونوادگی و گلایه از خونواده اتو، در پیش همسر خودت و خونواده اش بیان نکن ، چون فردا یه درصد احتمال بده تو یه موقعیتی، زمانی، حرفاتو به سرت بکوبن ،تا اونجایی که میتونی نگو. 

منم ی زنداداش دارم افریطس بی دلیل هم منو بلاک کرده😐

حالا این زن داداشته غریبه هست یعنی از یه خانواده نیستید هرچی باشه من عمم بلاکم میکنه 😑😂

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
چند سالتونه ؟؟؟ چند ساله ازدواج کردین؟؟؟؟؟؟ داداشاتون تو دوران مجردیتون هم همین مدلی بودن که الان ...

۲۸ سالمه شوهرم ۳۲ سالشه 

۷ ساله ازدواج کردم بله همینجوری بودن یه چیزهایی بگم باورتون نمیشه برادره بزرگم تو تالارم بهم یه زمین داد کادو بعده عروسیم گفت باید زمینمو پس بدی گفتم بکشی خودتم نمیدم مگه مسخرتم پیش اون همه آدم خودتو نشون دادی شوهرم گفت بده بره اون یکی داداشم تو مراحل عقدم بودیم همسرم زنگ زده بود به داداشم شوخی کنه برگشته بود بیچاره رو به فحش بسته بود خجالت بکش و فلان همسرم گفته بود ببخشید سوء تفاهم شده هم گفتن دیگه اون پسره سراغتو نمیگیره صیغتم تموم میشه میره پی کارش ولی حتی به خوانوادشم در این مورد چیزی نگفته بود ۴ ماه پیش سره چیزه خیلی بی ارزش داداشم با من دعوا کرد پیش همسرم کم موند منو بزنه باز شوهرم چیزی نگفت سکوت کرد خلاصه حیف نیست همچین آقایی رو فدای اینجور خانوادم بکنم الان به خاطره حفظ آرامش زندگیم با داداشم قطع رابطه ام

۲۸ سالمه شوهرم ۳۲ سالشه  ۷ ساله ازدواج کردم بله همینجوری بودن یه چیزهایی بگم باورتون نمیشه برا ...

چون من شرایطی مثل شمارو تجربه نکردم پس نمیتونم نظر بدم

هرکس براساس چیزایی که خودش به شخصه تحربه میکنه در مورد هر مسئله ای اظهار نظر میکنه

منم الان تو دوران عقد هستم ولی برعکس شما رابطه ی عالییی دارم با خانواده م و به هیچ وجه هیچکس نمیتونه جاشون رو بکیره حتی همسرم

چون من اعتقاد دارم دلایل باهم زندگی کردن همسران با دلایلی که من با خانواده م هستم کاملا متفاوته

یعنی رابطه زن و شوهر با یه کلمه است و فقط بر پایه ی رابطه.....هست ولی عشق به مادر،پدر،خواهر،برادر یه دنیای دیگه است

انیدوارم خوشبخت باشید

خیلی حیوون هستن و منو سوزاندن تو شرایط حساس زندگیم بعد از عروسی هم اصلا به روی خودشان نیاوردن برای پاگشا منم محلشون نگذاشتم؟خیلی شما دامن به به ایجاد مشکلات نزن الان خودت یه زندگی رو شروع و ادامه ماجاجویی به نفع شمتنیس و ممکنه خانواده داماد بشما بعد ها کنایه بزنن و بگن چه خانواده بدی هستید که همه بام درگیرید..............والی اخر