2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بهم پیشنهاد داد..

| مشاهده متن کامل بحث + 10824 بازدید | 35 پست
بذار دیگ

گذاشتم

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه همکلاسی پسر داشتم بهم پیشنهاد آشنایی داد چندروز باهم صحبت میکردیم ولی ادامه ندادیم

بعدا برادرش ازم خواستگاری کرد من روحساب اینکه چندروز با برادرش حرف زده بودم قبول نکردم همش میگفتم خب بعدا چجوری با برادرش راحت برخورد کنم

شاید اگه جای شما بودم همسر فعلیتو به خاطر حرکت برادرش قبول نمیکردم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
چ اوسکله خخخ

بر منکرش لعنت😒

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
من یه همکلاسی پسر داشتم بهم پیشنهاد آشنایی داد چندروز باهم صحبت میکردیم ولی ادامه ندادیم بعدا ...

ما پنج سال عاشق هم بودیم و نمیتونستیم از هم بگذریم 🙃

چرا جوابشو میدادی خب نمیدادی؟! 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
برای چی دیگه جوابش رو دادی☹

من نمیدونستم اونه ولی خب بازم باهاش جدی برخورد کردم و ج ندادم  بعدا شمارشو شوهرم بهم داد پیام بهش بدم دیدم عههه این همون بوده😶

چرا جوابشو میدادی خب نمیدادی؟! 

من اصلا نمیدونستم اونه 😑

میخواست امتحانت کنه 

ممکنه

من نمیدونستم اونه ولی خب بازم باهاش جدی برخورد کردم و ج ندادم  بعدا شمارشو شوهرم بهم داد پیام ب ...

جدی و غیر جدی

برادرشوهر و غریبه نداره

اصلا جواب نمیدادی 

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
جدی و غیر جدی برادرشوهر و غریبه نداره اصلا جواب نمیدادی 

فک کردم شوهرم میخاد امتحانم کنه اون تایم دوست بودیم گفتم بزار بتوپم بهش سربلند بیرون بیام😐