2777
2789
عنوان

مادر پدرش جدا شدن خانوادم میگن نه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸ سال

سن حساسی هم بوده

از طرف پدرش حمایت میشه 

خاستگاری با کی میاد؟ 

اقوامت بفهمن والدینش جدا شدن برات مهم نیست و....

و حرف و حدیثای بعدش؟

نمیخوام بگم اون اقا بده اما ممکنه کلی دردسر داشته باشیا بخاطر همین میگم باید قوی باشی 

اسی حتما برید مشاوره اون اقا صد در صد خلع های داره ممکنه تو زندگیتونوتاثیر  بذاره ۲۴ ساعت در ت ...

رفتیم مشاور اوکی داد ..گفت با پدر مادرم باید صحبت کنه ولی پدر مادرم گفتن نههه نیومدن 

مصلن چطوری به نظرت میشه ؟

والا نمیدونم، با همفکری خودتون بببین چیکار میشع کرد 

ولی اخلاقش رفتارش برخوردش همه ی اینا تاثیر داره ب نظرم، اینکه بفهمونه عاشقته، جنم داره و.. 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
سن حساسی هم بوده از طرف پدرش حمایت میشه  خاستگاری با کی میاد؟  اقوامت بفهمن والدینش جدا ...

نه فقط خودش کار میکنه با مادرش زندگی میکنه 

با عموش و مادرش اومدن خاستگاری

با اینکه خیلی فامیلامون حرف و حدیث درست میکنن و اینا ولی من برام مهم نیست واقعا چون فقط خودم مهمم و اجازه خانوادم 

بودن کنارش برام ارامشه اینجوری نیس که بگم تبه عشقه چشام کور شده 

عزیزم شاید به غیر از چیز های که گه می گی چیزها مورد های دیگه ای هم هست که پدر و مادرت جواب شون منفی ...

نمدونم دیگه خسته شدم 

نمیتونمم کات کنم چون اگه با کس دیگه ازدواج کنمم اونو همش کنارم تصور میکنم دیونه میشم خیلی وابسته ام

چرا اشکالش چیه؟

چون که امثال پدر و مادرت و من یه تجربه هایی داریم که تو هنوز نداری هر چند میدونم کار خودتو میکنی ولی اگه از تجربه ی بقیه استفاده کنی به نفعته اول اینکه بچه ی طلاقه این یعنی از خیلی رفتارهای مادرپدرش ناخوداگاه الگو گرفته دوم خرج مادرشو خودش میده سوم اینکه پدرمادرت مخالف ن اینا دلایل محکمی برای رد کردن اون پسر هست

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
دقیقا پدر مادر شوهرت کجای زندگیت باهات زیر ی سقف میرن ک میگن ب درد نمیخوره؟ربطی نداره واقعا

اتفاقا خانواده خیلی مهمه!!!  حالا کاری به بحث طلاق ندارم!!   بعد ازدواج تازه می فهمی قراره همیشه با این خانواده و عقاید و عادت هاشون زندگی کنی!!!