2777
2789
عنوان

تب خال تناسلی لعنت بهت

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 24 پست
خیلی ناراحت شدم عزیزم ..... انشالله به زودی درمان قطعیش پیدا میشه 😔 شاید هم بدنت خودش درمانی کنه&nb ...

من خدا رو شکر فقط یک بار زگیل زدم اونم نوع کم خطر هنوز آزمایش ندادم ببینم دفع شده یا نه ولی تب خال که درمان دایمی ندارن دردم همینه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خدا رو شکر فقط یک بار زگیل زدم اونم نوع کم خطر هنوز آزمایش ندادم ببینم دفع شده یا نه ولی تب خال ک ...

😔حالا هی نشین غصه بخور با غصه خوردن حل نمیشه ,  ببین اگه میتونی مقاله های دانشمندای خارجی رو‌بخون اونا علمشون خیلی به روز تره ، بعد یکسری مواد غذایی هم هستن که خیلی موثرند تحقیق کن و تلاش کن انشالله دیگه عود نکنند

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
😔حالا هی نشین غصه بخور با غصه خوردن حل نمیشه ,  ببین اگه میتونی مقاله های دانشمندای خارجی رو‌ب ...

میخونم تو مقاله خارجی ها یه دارویی پیدا کردم که خیلی موثر بوده در مهار کردن ویروس ولی از بین نمیبره ، تو مقاله های ایرانی هم لعل کوهستان تب خال نوع یک و گفته بود از بین می‌بره 

ولی اینکه سلامتیتو  اینجوری از دست بدی خیلی غصه داره 

میخونم تو مقاله خارجی ها یه دارویی پیدا کردم که خیلی موثر بوده در مهار کردن ویروس ولی از بین نمیبره ...

آره غصه داره واقعا درکت میکنم , فعلا سعی کن مهارش کنی انشالله به زودی داروی قطعیش پیدا میشه ، همون‌طور که داروی ایدز رو دارن روش کار میکنن

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
میخونم تو مقاله خارجی ها یه دارویی پیدا کردم که خیلی موثر بوده در مهار کردن ویروس ولی از بین نمیبره ...

سلام عزیزم یسوال داشتم نامزدت که ازش گرفتی تبخال لب می‌زد از نوع 1 گرفتی روی تناسلیت؟ وقتی زخم داشت رابطه داشتین ؟چجوری گرفتی ازش و چقد بعده رابطتت خودشو نشون داد روی بدنت ممنون میشم جوابمو بدی