2777
2789
عنوان

یه سوال شخصی از خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۱۶ سالگی فرصت پریود شدن داره 

بزرگ شدن سینه هاشم که طبیعیه 

فک کنم مادرش زیادی حساسبت به خرج میده

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

سلام ببخشید میشه منم یک سوال بپرسم؟

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
وضیعت مالیشون خوب نیست

طبیعیه جای نگرانی نیست

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خواهر من ۱۱ سالشه و پریودش نامنظمه یعنی داشت درست میشدا ولی باز دوباره نامنظم شد این عادیه؟

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
بپرس

پرسیدم😁

مشکلی نیس منم ۱۵یا۱۶ سالم بود پریود شدم ک معمولا هم ارث دخالت داره(عمه م) و ورزشکار بودن و لاغر بودن

رشد سینه ها هم برا من طرف چپ بیشتر رشد کرد ک بعد اکی شدن

دوستان عزیز درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم

2790
2778
2791
2779
2792