2777
2789
تو این مدت اگر تونستی کلم بروکلی بخارپز بخور یه مقداری هر روز تا یه ماه کم کاری تیرویید که نداری؟

دستت درد نکنه حتما میخرم 

راستش یبوست دارم فکر کنم کم کاری هم داشته باشم 

حموم نروتوپریودیت. وترشیجات وچیزای سردهم کمتربخور

تو پریودی حموم میشه رفت...تاثیر بدی نداره

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دردا بخاطر همون کیسته.نه بخاطر جلوگیری کردن میخوردم قبلا. ولی الان کیست بزرگم دارم باردارم هستم. ...

چقدر خوب انشالله به سلامتی 

تا کپسول  ژلوفن نخورم آروم نمیشم 

من بخاطر سابقه نازایی میترسم بخورم 

به نظرت بخورم؟ خیلی خیلی درد دارم الان دارم آویشن میخورم 

چقدر خوب انشالله به سلامتی  تا کپسول  ژلوفن نخورم آروم نمیشم  من بخاطر سابقه نازایی ...

بخور عزیزم. ال دی نجاتت میده بخدا.نخوری بزرگ میشه کارت به جراحی می‌کشه ها

درخواست دوستی قبول نمیکنم

بخور عزیزم. ال دی نجاتت میده بخدا.نخوری بزرگ میشه کارت به جراحی می‌کشه ها

باشه حتما میخورم به نظرت دیگه دردام هم تموم میشه؟ از بس قرص ژلوفن خوردم دیگه معده ای بهم نمونده 

دستت درد نکنه حتما میخرم  راستش یبوست دارم فکر کنم کم کاری هم داشته باشم

اگر کم کاری داری کلم ممنوعه

اماااا اگر ازمایش ندادی و مطمئن نیستی اشکال نداره فعلا حتما بخور کلم رو شنیدم خیییلی موثره

نمیدونم برای یبوست تاقیر داره یا نه

ان شا الله خییییلی زود رفع شه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
باشه حتما میخورم به نظرت دیگه دردام هم تموم میشه؟ از بس قرص ژلوفن خوردم دیگه معده ای بهم نمونده  ...

اره از بین که بره درداتم خوب میشه.ژلوفن نابود میکنه معدتو. ببین دود عنبر نسا هم خوبه برای کیست. من متاسفانه نمیتونم دارو مصرف کنم کیستامم بزرگن باید باهاش سر کنم فعلا

اره از بین که بره درداتم خوب میشه.ژلوفن نابود میکنه معدتو. ببین دود عنبر نسا هم خوبه برای کیست. من م ...

فک میکنم بتونه عنبرنسا رو الان تو پریودش هم استفاده کنه و موثر هم باشه برای عفونتشون هم خوبه

دمنوش پونه هم برای عفونت عالیه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
فک میکنم بتونه عنبرنسا رو الان تو پریودش هم استفاده کنه و موثر هم باشه برای عفونتشون هم خوبه دمنوش ...

اره خوبه واقعا .کاش منم میدونستم تو بارداریم استفاده کنم..

خیلی درد داره؟ وای خدای من تحمل عمل ندارم طبیعی نمیشه برطرف بشه چون میگن کسایی که کیست تخمدان دارن ت ...

نه خوب نمیشه خدای نکرده هر آن امکان داره کیست بترکه و تخمدانت رو هم از دست بدی،منم دوست نداشتم عمل کنم یه بار تو مترو دروازه دولت انقدر فشارم داده بودن که به کیستم فشار اومده بود داشت میترکید با درد شدید با آمبولانس از مترو بردنم بیمارستان گفتن شانس اوردی به کیستت فشار اومده داره میترکه...خلاصه دیگه همسرم گفت خطرناکه عمل کن...رفتم بیمارستان صارم و سه ماه قبل عروسیم جراحی شدم...عمل خیلی سبک و راحتیه...بیهوشی و اصلا درد نداره ،رو کل شکم مث سزارین برش نداره...برای من رو چهار نقطه مختلف از زیر شکمم برش های کوچیک تقریبا سه بخیه ای زدن و آب کیست رو کشیدن...الانم بعد از پنج سال خداروشکر اصلا دیگه کیست ندارم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...