2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی 👹

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 41 پست
چه خوشبین‌هایی که دیدم زندگیشون خراب شد، عاشق هم بودن اما الان چی؟ توی دادگاه

عزیز دل...خوش بینی به شرطه ها وشروطه ها شرطش عقل و منطقه...قرار نیست با احساس مثبت وارد یه زندگی بشی عقلت رو باید عدله کنی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم به مردها بدبین شدم فکر میکنم مرد خوب دیگه نیست یا اگه باشه بعدا خرابش میکنن

من سعی میکنم تا حد امکان به کسی علاقه پیدا نکنم و وابسته نشم.. اگه یه روزی ادواج کنم تو دوران نامزدی سعی میکنم خوب بشناسمش و احساسی عمل نکنم خیلیا تو دوران نامزدی دستشون رو میشه ولی باز نمیدونم چرا خیلیا باهاش ادامه میدن... کلا دوره ای شده نمیشه به کسی اعتماد کرد

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖

عزیزم اگه به قول خودت کسانی که ازدواج کردن نیمه پر لیوان رو فقط دیدن 

خب الان توام داری فقط،نیمه خالی لیوان رو میبینی 

هرچیزی توی این دنیا هم خوبی داره هم بدی 

اگه قرار باشه همه اینجوری فکر کنن که متاسفانه فکر اکثر دختر پسرای مجرد هم الان همینه ، این وضعیتی که داری میبینیم تو جامعه و کشورمون پیش میاد

اکثر جوونها رفتن تو فاز افسردگی و بی انگیزگی برای ادامه زندگی 

انگار هدفی دیگه ندارن و نمیخوان هم داشته باشن 

من منکر این نیستم که ازدواج همه چیزش،گل و بلبل و اصلا سختی نداره 

اما مجردی و تنهایی هم تا ی سن وسالی که با دوستات میگردی و خوب و خوشی بنظر خوب میاد ، از ی جایی به بعد واقعا روح و روانت نیاز به ی همدم واقعی  داره و البته توی وجودت خودت نیاز به استقلال کامل از همه لحاظ،پیدا میشه

همه ی فکر و ذهن خودتو روی ادما و زندگیهایی که پرراز خیانت و بدبختیه متمرکز نکن 

اتفاقا بگرد و ببین اونایی که خیلی خوشبختن دقیقا چکار دارن میکنن حتی اگه خوشبختیشون کمه و بنظر کم میاد

انشاالله که برای شما و همه ی مجردهای نی نی سایت و البته همه جوونهای کشورمون و خواهر و برادرهای مجردمون بخت و ازدواج خوب و بصلاح پیش بیاد 🤲

حق داری و حرفات کاملا درست بود، ممنون 😔🙏

عزیزم من قصدم این بود که از این حال بیرون بیای

بخدا قسم ازدواج انقدرها هم دارن ضدش تبلیغ میکنن بد نبست 

یجور سیاه نمایی هم داره مبشه در کنارش،انگار

واقعا برای جوونهای کشور چ دختر چ پسرهای مجرد خیلی ناراحتم و همیشه سرنمازهام از خدا میخام وسیله ازدواج خوب و همسر با وفا و متعهد رو براشون فراهم کنه