2789
عنوان

پسر قشنگم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 41 پست
خدا کنه برای منم راحت باشه

انشالله راحته گلم🙏🙏

نگران نباش👌😍

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا چه پسری چه قند عسلی❤️😍😘مبارک باشه قدمش عزیزدلم😍😁

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
وای خدا چه پسری چه قند عسلی❤️😍😘مبارک باشه قدمش عزیزدلم😍😁

مرسییییی عزیزم😍😍😍🌹🌹

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

سلام خوبی خسته نباشی

مامان کوچولو به سلامتی نی نی هم به دنیا اومد چند روزه تو فکرتم ولی اسم کاربریتو یادم نبود رفتم تاپیکای گذشتمو زیر و رو کردم پیدات کردم   

پسرات خوبن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ماشالا چه خوشگله پسرت  

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
سلام خوبی خسته نباشی مامان کوچولو به سلامتی نی نی هم به دنیا اومد چند روزه تو فکرتم ولی اسم کاربریت ...

سلااااااام👋👋

مرسییییییی عزیزم🌹🌹خیلی لطف داری😘😘😍

سلااااااام👋👋 مرسییییییی عزیزم🌹🌹خیلی لطف داری😘😘😍

فدات   

حسابی نی نی کوچولو بزرگ شده ؟؟؟؟؟؟

پسر اولیت حسودی نمیکنه ؟؟؟؟؟؟اذیت نمیکنه؟؟؟؟؟

عکس العملش چی بود وقتی نی نی رو دید بگووووووووووو توروخدا اینقد دوست دارم ببینم وقتی یه کوچولو میاد کوچولو بزرگه چیکار میکنه  

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
فدات     حسابی نی نی کوچولو بزرگ شده ؟؟؟؟؟؟ پسر اولیت حسودی نمیکنه ؟؟؟؟؟؟اذیت نمیکنه؟؟؟ ...

😍😍

نع زیاد😅ولی بازم یکم اذیت میکنه

اولا همش میومد کنارش میبوسیدش😍الان باباش بهش گفته نکن،دیگع نمیاد🥺🥺

😂😂

😍😍 نع زیاد😅ولی بازم یکم اذیت میکنه اولا همش میومد کنارش میبوسیدش😍الان باباش بهش گفته نکن،دیگع ...

الهی عزیزم خدا حفظشون کنه 

انشالله همیشه سایه پدر مادر بالا سر بچه های نازت باشه   

الهی عزیزم خدا حفظشون کنه  انشالله همیشه سایه پدر مادر بالا سر بچه های نازت باشه     ...

مرسیییییبی😍😍😍عزیزم

همچنین شما🙏🙏🌹