2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو ماه انجام میدن من بردم پیش دکتر گفت نه کوچیکه بالای ۱۲ ماه باید باشه دیگه میخوام ببرمش

من پس م وقتی 10 روزه بود انجام دادم

مشکلی نداره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
دو ماه انجام میدن من بردم پیش دکتر گفت نه کوچیکه بالای ۱۲ ماه باید باشه دیگه میخوام ببرمش

تو هم نشستی ۱۲ ماهو صبر کردی😑😑؟؟؟ عزیزم هر وقتش باشع ختنه میکنن من پسرمو ۱۴ روزگیش ختنه کردیم

İyi ki sevmişim seni

من پسرم رو 16 روزگی ختنه کردم خیلی خوب بود به روش حلقه بود راجت راحت ولی پسر اولم سنتی بود طول مراقبتش زیاده دو سه روز باید هی پاسنمان عوث کنی سخت بود حلقه کن 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
تو هم نشستی ۱۲ ماهو صبر کردی😑😑؟؟؟ عزیزم هر وقتش باشع ختنه میکنن من پسرمو ۱۴ روزگیش ختنه کردیم

عزیزم من دکتر گفت هیچ کدوم انجام نمیدن حتی ۵ ماهگیم بردم دوباره گفتن نه

آدمای ساده چوب سادگیشونو میخورن اما ادمای زرنگ چوب خودخواهیشون
من پسرم رو 16 روزگی ختنه کردم خیلی خوب بود به روش حلقه بود راجت راحت ولی پسر اولم سنتی بود طول مراقب ...

منم پسراولم حلقه بود شش روزه حلقش افتادوخوب شد اخه این روشو میگن جدیدتر وخوبتر بخداموندم سردوراهی

منم پسراولم حلقه بود شش روزه حلقش افتادوخوب شد اخه این روشو میگن جدیدتر وخوبتر بخداموندم سردوراهی

از دکترش بپرس با توجه به اینکه کلیه بچتون این مشکل داره بگو کدوم براش بهتره

باز تحقیق کن من بردم پیش پزشک عمومی اگه پیش دکتر متخصص بردی هر چی گقت قبول کن اون بلخره بهتر میدونه ولی جای خوبی ببر 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
عزیزم من دکتر گفت هیچ کدوم انجام نمیدن حتی ۵ ماهگیم بردم دوباره گفتن نه

عزیزم دکترتو عوض میکردی..برا مارو انجام دادن میگم ک ۱۴ روزگی فوری هم خوب شد رف دو سه روز طول کشید نوزادم ک بود همش تو خواب بود راحت..الان بچه ۱۲ ماهه ک داره راه میره شیطونی میکنه چجوری میخوای یه جا ثابت نگش داری ک تکون نخوره.

İyi ki sevmişim seni
عزیزم دکترتو عوض میکردی..برا مارو انجام دادن میگم ک ۱۴ روزگی فوری هم خوب شد رف دو سه روز طول کشید نو ...

الان ۱۸ ماهشه دیگه فردا به امید خدا میرم دنبال آزمایش و کاراش 

الان ۱۸ ماهشه دیگه فردا به امید خدا میرم دنبال آزمایش و کاراش 

اره عزیزم زودتر پیگیر شو تا بزرگتر نشده تموم شه چون هم دردش زیاد میشه چون همش میخواد تکون بخوره پسرم الان ۲۰ ماهشه یه ثانیه هم ندیدم بشینه همش درحال شیطونیه..و اینکه بزرگتر بشه فک کنم یادش بمونه

İyi ki sevmişim seni