2789
عنوان

عکس بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 139 پست

اگه خواستی هم عمل کنی طبیعی عمل کن این فکرو نکن که حتما باید از یک فرسخی معلوم باشه عملی هستی

دوره ی فانتزی دیگه گذشته

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
غوز کوچیک داره و بلنده انگار از بغل بلندیش اذیتم میکنه وگرنه حتی قوزش مشکلی نیس

بینیت انگار عملیه اسی خودتم خوشگلی🙂 

این کاربری دست دو نفره . لطفا مارو اشتباه نگیرید . یا اگه گرفتید زود قضاوت نکنید و به رگبار فحش ببندید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چطورم ://///

خیلی خوشگلی بینی داری ک. عمل کنی؟ 😂😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بینیت انگار عملیه اسی خودتم خوشگلی🙂 

مرسی عزیزم لطف داری

اره از بغل یخورده سربالاس همه فک میکنن عمله

ولی بلنده خیلی صورتمم لاغره تو دیدتره

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
مرسی عزیزم لطف داری اره از بغل یخورده سربالاس همه فک میکنن عمله ولی بلنده خیلی صورتمم لاغره تو ...

دویاره بزا

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
قشنگه چیشو میخایییی عمل کنی؟؟؟؟؟ همین ک دیدم فک کردم عمل کردی🧐

بلنده

فک کنم از بعل

قوس ک بدن بلندیش کمتر دیده میشه نه؟

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....