2777
2789
عنوان

صادقانه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست
بهشون پیشنهاد جدا شدن هم دادم ولی نپذیرفتن

از مریضیت نباید ناراحت باشی چون دست خودت نیست 

اگه شوهرتونم گاهی ناراحت میشه مطمئناشما رو مقصر نمی دونه فقط هر دوتون تو شرایط بدی هستید 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از مریضیت نباید ناراحت باشی چون دست خودت نیست  اگه شوهرتونم گاهی ناراحت میشه مطمئناشما رو مقصر ...

بله دقیقن درست می فرمایید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

هر دو

چون می‌دونیم نسبت به هم وظیفه داریم

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
ازدواج ک فقط واسه روزهای خوب و همراه با سلامتی نیس .اگه ناراحت نمیشی میتونم بپرسم مشکلت چیه؟

کاملن درست می فرمایید ولی وقتی بدونید زندگی تون تا آینده ای نامعلوم مختله، نه مسافرت ، نه مهمانی ، نه تفریح ، نه خنده های بلند ‌ طولانی ، نه حتی غذا خوردن های دو نفره ای اتفاق نمیفته ، بی شک به جایی می رسیم که دنیا خودش مجبور به کم آوردن می کنه ما رو 

سرم مشکل داره ، مدت هاس و تحت درمانم 

ایشالا خدا بهتون سلامتی بده.و اینکه اگه جاتون هم برعکس بود قطعا شما هم جدا نمیشدید💋

ای جان 

سپاس از پست ارزشمندتون 

مانا باشید دوست