نه به همه گفته شوهرم خیانت کرده ولی خودش خیانت کرد دروغ میگه
شایذ ولی شوهره هم همچین بی گناه و متعهد نبود
سحر گفت با شاعره در ارتباطه که بارش شعر می نوشت خب درست از آب درواومد دوماه نشده رفت دختره رو گرفت ، پس مشخص شد مهدی همچنیم متعهد نبود
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شاعره معروفه واسه خواننده های معروف شعر می نویسه پیجشو بزن میاره
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خودش با عکاسش خیانت کرده بعدم شوهرشم رفته با شاعر شعر تولد سی سی که براش خوند ریخته رو هم الا ...
خیانت در خیانت
الانم انگار سیسو با یکیه😂