دیگه ما مصرفی هستیم جنس خوب و بد تشخیص دادن تو ی تست کردن کار اسونی نیست تازه اونم بدونن مسافری بگیر ...
جنس اصل رو از غیر اصل تشخیص دادن مهمه...بعضی پیجا مثل کرج کالا نشون میدن...بعضی مارکا متفرقه ان و مشخصه دست کاری شده اسمشون ...از نمایندگی ها باید خرید کرد ...کلا خیلی چیزا رو باید رعایت کرد بلاخره داری پول میدی باید جنس عمری بگیری ...یه سری چیزا هم قبول دارم شانسیه...ولی این آخری من رفته بودم خیلی تقلبی پر شده بود...قشم در کل حتی یه جاهایی گرون تره...به جز سیتی طبقه همکفش که یه مغازه داره همشون اصلن ولی فک کنم گرون تر از جای دیگه باشن به اسم قشم!دیدم که میگما
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوبه که،، قشم کوچیکه مراکز خریدشم تقریبا یه جا و نزدیک همه یه بار بری دیگه دستت میاد ،بالاخره تصمیم ...
آخه یبار اومده بودم اونجا دنبال لاستیک گشتیم،یبار تلفنی از دوستم پرسیدم کجایی گفت اومدم فلان روستا وسیله برقی بخرم،واسه این تو ذهنم موند،آره تصمیم گرفتیم خدا بخواد حدود ده روز دیگه
خواهش میکنم ،این بیماری که ول کن نیست انگار باید باهاش ساخت
آره یروز تو تلویزیون هم میگفت این بیماری رو هست باید یاد گرفت باهاش زندگی کرد و به امورات زندگی رسید(البته به معنای ساده گرفتن و رعایت نکردن ها و بیخیالی ها نیست)،مدارس هم که دیگه باز شده