2777
2789
عنوان

تولدت مبارک سردار

668 بازدید | 12 پست
امروز تولد مردی هست که اگر امثال ایشون نبودند فقط خدا میدونه الان چه بلاهایی که سر ما نیاورده بودن کسی که دشمن رو پشت مرز ها نگه داشته کسی که بیرون مرز بعضی شبا شاید نخوابه یا رو خاکا بخوابه اونم رو در روی دشمنی که از هیچچچچچ چیزی ابائی نداره ، کشتن زن و بچه و کودک ، پیر، جون ، نوجوون این کارا رو بخاطر اینکه منو شما رااااحت و آسوده بخوابیم کاش همه مسئولین مثله ایشون وظیفه شناس بودن من لقب ،" شهید زنده" رو که رهبر به ایشون داده کاملا قبول دارم و به این سردار خدا قوت میگم این عاشق و نوکر سیدالشهداء ، شیعه علی فکر کنم دیگه متوجه شدید کیو میگم 😊 متولد 20/12/1335 حاج قاسم سلیمانی نمیدونم الان خونشه یا در حال عملیاته یا رو خاکی چیزی نشسته ولی از همینجا میگم 😊 تولدت مبارک سردار ایشالا خدا حفظش کنه و طول عمر با عزت بهش بده یا علی مدد
خدا بهشون طول عمر بده و در پناه امام زمان عج حفظشون کنه تولدت مبارک سردااار!
خدایا ازت ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی... عزیزانم میشه برای سلامتی همه نی نی ها و سبز شدن دامن همه منتظرا یه صلوات بفرستین... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای این مردای مردکه باگذشت اینهمه سال خودشون رو از دست ندادن تولدت مبارک خانم سردارسلیمانی بخاطرداشتن همچین مردمردی بهت تبریک میگم و آرزومیکنم تو رکاب امام زمان شهید بشن
والله علی کل شی قدیر خداجونم الحمدلله رب العالمین که بیان جونو یاسین جونو ماهور جونو سیلاجونو از انتظار دراوردی لطفاسیندخت،عجیج،منتظر،مامان نورا،فایسا،صدف،فرانک،جینگیلی،عابرپیاده،دلارام و همه دوست جونای منتظرمولطفالطفالطفا 14-3=11 خداجون هنوز 11تامون موندیم چشم به عرش کبریاییت!
خدا حفظش کنه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

انچا خوبان همه دارند تو یک جا داری

سردار_در_آغوش_حسین#  

سردار_دلها#  

انتقام_سخت👊#  

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

الهی بمیرم برات سردار دلم.

الهی کشورت نابود بشه ترامپ که هنوزم بعد از گذشت بیشتر از صد روز از داغی که به دلمون گذاشتی هنوزم جیگرم پاره ای از آتیشه.

کرونا بهترین چیز برای انتقام از تو و کشورت بود که در صدر جانباختگان هستید