2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 174 پست

نتیجه ی اخلاقی این تاپیک:

اگر دختر دارید

1.هر کس پسر داره اصلا باهاش تماس نگیرید،حرف نزنید،اصلا دیدینش چشم غره برید چون کار از محکم کاری عیب نمیکنه

2.از دخترتون در حضور خانواده ای که پسر دارن تعریف نکنید

در غیر اینصورت دخترتون میره تو لیست خواستگارای اون آقا پسر😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم وضع مالیشه ک خوبه

کی گفته مهم وضع مالیه 😂🤣فکر کنم شما فقط همگی تون چول دارید و خوشحالین...

ن عزیزم پول شاید برای یه دختر مورد ۵ یا ۶ باشه ... اول شغل و تحصیلاته ک برادر شما کلا فاکتور گرفته ازش ...

بنگاهی یعنی دلال ... کیه ک حاضر بشه با دلال ازدواج کنه 😐

اخه واسه چی هوایی بشن  شما جو گرفتتون  اگر وضعش عالیه و استقلال مالی داره چه نیازی به کم ...

بابام وضعش خوب بوده بهش داده الان خودش همه کارا رو کرده و میتونه رو پاش وایسه همه چی از خودش داره ...مگه گفتم تنها پسر خاستگار داره؟

عزیزم اینکه بابات براش گرفته آفرین ولی خودش چند مرده حلاجه؟ من خودم به شخصه کسایی ک خیلیم پولدار با ...

همش جوگیری و توهمه 

نمیبینی اسی چطور با ذوق و شوق داره میگه 

اسی دیدی این چیزا خیلی عادیه و الکی جوگیر شدین؟

تاره وقتم میزارن فکر میکنن اول ب کدومشون جواب مثبت بدن 😂🤣🤣🤣

دیگ وقتی ادمای بی خاستگار و ترشیده ای پیدا میشه همینن ..تازه توبه فامیلای ما ترشیده نیستن

بابام وضعش خوب بوده بهش داده الان خودش همه کارا رو کرده و میتونه رو پاش وایسه همه چی از خودش داره .. ...

هیچی از خودش نداره ... بابات بهش مغازه داده ، بابات بهش خونه داده ، ماشین داده ...

خودش کدوم رو بدست آورده ؟

درس خونده ؟ تحصیلات داره ؟ کار رسمی و دولتی داره؟ خودش زحمت کشیده ؟ 

بابام وضعش خوب بوده بهش داده الان خودش همه کارا رو کرده و میتونه رو پاش وایسه همه چی از خودش داره .. ...

جووری اول گفتی فکر کردیم داداشت اقازاده ای چیزیه حالا

یک شغل معمولی و یک موقعیت اجتماعی متوسط داره تو جامعه 

وضع مالیشم شاید از نظر توپ باشه شاید برای خیلیا همین چیزا پول خورد باشه