2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 29 پست
ازش پرسیدم گفت هیچی نیست این قبلا بهم خیانت کرده بود الانم میترسم کسی رو داشته باشه مگه میشه تنها با ...

الهی بمیرم کاش وقتی میدیدی اینجوریه کار و ب بچه اوردن نمیکشیدی خانواده ایی داری پشتت باشن؟ یا مثلا منبع مالیی ک بری پیش ی مشاور گلم ذات ادما عوض نمیشه ت ام تا کی میخوای بسازی و بسوزی اگ این شرایط و داری مراجعه کن ب ی روانشناس البته این روانشناسا هم هستن ت گوگل نیم ساعت با تلفن خونه میتونی زنگ بزنی رایگان بزن ی راه و روش درست و انتخاب کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم دلیلش چیه ازم بدش میاد حتما قبلا عاشق کسی بود بهش نرسید اومد با من ازدواج کرد به من بی محبتی ...

بنظرم مادرش میتونه بهش بگه کمتر به من زنگ بزن حواست ب زنت باشه😏

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
الهی بمیرم کاش وقتی میدیدی اینجوریه کار و ب بچه اوردن نمیکشیدی خانواده ایی داری پشتت باشن؟ یا مثلا م ...

کسی پشتم نیست خانوادم میگن بسوزو بساز متاسفانه منبع مالی ندارم خانه دارم

بنظرم مادرش میتونه بهش بگه کمتر به من زنگ بزن حواست ب زنت باشه😏

مادرش از قصد اینکارو میکنه. یه زمانهایی بود مادرش میومد خونمون دم به دقیقه میگفت به شوهرم فلان کارو بکن و....... آخر به شوهرم گفتم بگو بذار زندگی کنیم شوهرم گفت بهش اون گفت به خدا من دیگه مزاحمتون نمیشم ببخشید و..... از اون روز تا الان پدر منو درآورد آنقدر دستور میده یه شوهرم میگه بیا بریم فلان شهر فلان زمینو بفروشیم میخوام جهیزیه دخترمو بدم. بیا بریم بانک بیا چک بگیر برام. بیل فلان کارو انجام بده چند بار به شوهرم گفتم اونم گفت مادرم هر چی بگه باید انجام بدم یه پسر تو خونه داره با یه دختر از قصد به این میگه اون پسرم بزرگتره از شوهرم. به شوهرم مثلا زنگ میزنه سرکارش بخریم خاموش شد بای روشن کن. کولرم خراب شد. ماهواره قطع شد. گازم وصل نمی‌ شه. بهم پول بده تا آخر ماه کم آوردم. برام ماشین بگیر برم فلان جا. کار خواهرتو درست کن فلان جا بهت کمک کرد و...... اینا کار یکی دو روز تو ماه نیست کل ماههای زندگیم اینجوری میگذره

عزیزم 😔 خدانکنه بخاطر بچه ات هم که شده خودت رو نباز

حالم بده خیلی از این وضع همسرم مثل داداشم میمونه اگه بخوام بگم بهش دعوامون میشه میگم چرا اینجوری رفتار میکنی میگه درست رفتار میکنم گوشیش هی پیغام میاد بگم کیه میگه خبر فوری با تندی باهام حرف میزنه مجبورم منم سرد شم

مادرش از قصد اینکارو میکنه. یه زمانهایی بود مادرش میومد خونمون دم به دقیقه میگفت به شوهرم فلان کارو ...

وای بخدا درکت میکنم

همش از قصده

خونتون نزدیک خونه مادرشوهره؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
وای بخدا درکت میکنم همش از قصده خونتون نزدیک خونه مادرشوهره؟

آره تو آپارتمانیم. خیلی بده. بچم تازه بدنیا اومده بود میومد تا یک شب خونمون بچه رو نمیذاشت بخوابه که فیلم ببینن میگفت شب نشینی منم نمیتونستم چیزی بگم. باردار بودم دکتر گفت استراحت کن از ساعت 7 صبح میومد به پسرش صبحانه بدم تا دوازده شب به دکترم گفتم گریش گرفت. خیلی اذیتم کرد 

وای بخدا درکت میکنم همش از قصده خونتون نزدیک خونه مادرشوهره؟

باعث شد شوهرم بهم سرد شه. بهم خیانت کنه. جلوی چشمم مشروب بخوره. منو بزنه. تحقیرم کنه. واقعیتش اصلا دوست نداره ما شاد باشیم تا خونمون صدای آهنگه شوهرمو میکشونه خونشون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز