2777
2789
عنوان

کی ترکی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 21 پست
سلام عزیزم. کاربر روح گفتن اینو بهتون بگمبه چااوحوان بگید فعلا بلک فرایدی هست بهترین موقع خرید پک که ...

یادم میاد تو امضات لینک داشتی یکبار گفتم رمز من برا اینکه حرف بزنم یه  ps5-gtav یه یه همچین چیزی بود فک کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روح هم دیگه روحwww . رضا ۲۵۶ . خدا دوست زیبا هایییی هویییی یی

تو همونی که مشاوره واسه موبایل و لپ تاپ میدادی اره ؟ 

چه میکنی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

روح هم دیگه روحwww . رضا ۲۵۶ . خدا دوست زیبا هایییی هویییی یی

موبايل در حد ۲۰ تومن چی خوبه ؟دوربین و حافظه ۲۵۶

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

موبايل در حد ۲۰ تومن چی خوبه ؟دوربین و حافظه ۲۵۶

A16فورجی گوشی خوبی یه ولی حاشیه هایه زشتی داره وزنشم یکم بالاست و سرعت شارژ ۲۵ وات یعنی حدود یک ساعت پونزدع دقیقه اینا 

A17فورجی هم بگیری یکم باید بیشتر بدی ولی وزنش ده گرم کمتره

انر x8c همه چیزش خوبه نسبت به قیمت ولی بدرد بازی سنگین نمیخوره 

شیا نوت چهارده پرو فورجی هم چیز خیلی خوبی یه 

ولی من بودم انر می‌گرفتم اما معمولا قطعات انر سخت تر گیر میاد در آینده اما شیا آپدیت هاشو باید حساس باشی باگ زیاد نشه گوشیت اگه بی دردسر میخوای سامسونگ بگیر ولی از همه زشت تر و شارژ کند تر و سنگین تره 

تازه عضو شدم پیاما دیر میاد 

آره . هیچی والا . شما چطور؟

چرا بقیه کاربری هات تعلیق شدن