2777
2789
عنوان

عجله دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 24 پست

من بر پر کردن دندون هام میرفتم بعد نذاشتم امپول بیحسی بزنه همونطوری پر کرد درد میکشیدم گفتش نترس بزار امپول بزنم ببین امپول زد هیچیییی حس نکردم اصلا نفهمیدم امپول زدش بعدشم پر کردنش دیگه درد نداشت پشیمون شدم که اینهمه مدت دردو تحمل کردم نذاشتم زودتر امپول بزنه دوتا از دندون هامو بدون بیحسی پر کرد

🖤Baby devil is here

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من بر پر کردن دندون هام میرفتم بعد نذاشتم امپول بیحسی بزنه همونطوری پر کرد درد میکشیدم گفتش نترس بزا ...

چطوری بدون بی حسی درد داشته از من سر دندونمه اصلا به لثه و عصب کار نداره چرا درد داره خود دکترم میگه با اینکه جزعیه بازم درد داره 😔

میگم که دندون من اصلا با عصب و خود لثه کار ندازه سو دندونم رو درست میکنه پس چرا درد داره ؟🤷

درد انچنانی که نداره بر منم سطحی بود ولی تراش که میده یکم خیلی کم درد میگیره به خاطر همون بی حسی میزنن 

🖤Baby devil is here
درد انچنانی که نداره بر منم سطحی بود ولی تراش که میده یکم خیلی کم درد میگیره به خاطر همون بی حسی میز ...

دکتر من گفت اصلا بدون بی حسی برات درست نمیکنم باید برنی ولی بهترین دکتره اینجاست 

دکتر من گفت اصلا بدون بی حسی برات درست نمیکنم باید برنی ولی بهترین دکتره اینجاست 

از چی میترسی عزیزم؟ واقعا ترس نداره اصلا حس نمیکنی امپول رو چون سطحیه میخاد کم بزنه امپولش نازکه و اصلا حسش نمیکنی بهت قول میدم که اذیت نشی 

استرست رو کنترل کن اینطوریی خیلی سخته منم ادم استرسی هستم کلی اذیت شدم تو زندگیم تا یاد گرفتم مدیریتش کنم یکم

🖤Baby devil is here