2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط یه راه برام موثر بود روغن زیتون روزی دوبار چندقطره توی نافم میریختم و پنبه میذاشتم روش. و رو ...

روغن زیتون رو نافت؟؟؟؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

من از پارسال به خاطر استرس و این چیزا موهام ریزش پیداکرده الان هرشب یه ق سبوس برنج میخورم دیگه ریزش نداره

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
آییییی دوستان دارم میمیرم از درد پریود چ بکنم تروخدا 

کیسه اب گرم بزار

چایی دارچین و نبات بخور

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

منم ۳ ماه بعد از کرونا ریزش موی خیییییلی شدید گرفتم یه دوره دسته دسته موهام میریخت ولی الان خیلی کم تر شده دکتر هم گفت به خاطر کرونا بوده ولی قرص مکمل میخورم برا من که خیلی خوب بوده

کیسه اب گرم بزار چایی دارچین و نبات بخور

نمیتانم بلند شم دلم داره سوراخ میشه ب خدا گلاب ب روتون ازساعت۱۰ تا الان ۳ بار بالا آوردم اسید معده چون فقط یکم نان و عسل خوردم ب خدا گریه م میاد الان مامانم زنده بود به دادم می‌رسید عرق مکنم پاهام سرده دل درد تهوع 

نمیتانم بلند شم دلم داره سوراخ میشه ب خدا گلاب ب روتون ازساعت۱۰ تا الان ۳ بار بالا آوردم اسید معده چ ...

عزیزدلمم  حالت تهوعت بخاطره اینه ک معدت خالیه چیزی نخوردی

سعی کن بلنددشی یه چیزی درست کنی بخوری ک فشارت نیفته 

ی