2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با تلقین و تکرار کردن این جمله ک من بدشانسم شک نکن قطعأ پشت سر هم بدشانسی میاری، بهترین راهکار اینکه ب خودت بگی خوش شانسی و اینو همیشه تکرار کنی و امیدتم ب خدا باشه شک نکن بهترین نتیجه رو میگیری، امتحانشم ن هزینه داره ن وقت پس شروع کن ک ایشالله یکی از خوش شانس ترین ادما باشی

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬
با تلقین و تکرار کردن این جمله ک من بدشانسم شک نکن قطعأ پشت سر هم بدشانسی میاری، بهترین راهکار اینکه ...

واقعا مرسیییی که انقد نظرتون خوب و سازندست.کاش دنیا پربشه از ادمایی مثل شما.

انشالله شماهم همیشه خوشبخت و خوش شانس باشید

واقعا مرسیییی که انقد نظرتون خوب و سازندست.کاش دنیا پربشه از ادمایی مثل شما. انشالله شماهم همیشه خو ...

ممنونم شما لطف دارین، مطمعن باش خودت خوبی ک دیگران رو ب چشم خودت میبینی 

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬
چرا به یه عده میده به یه عده نمیده😔

البته بستگی داره هرکس شانسوچی تعریف کنه 

مثلابیشترفامیلامون منوادم خوش شانسی میدونن درحالیکه من معتقدم ب شدت بدشانسم بازمن چندنفروخوش شانس میدونم درحالیکه خودشون فک میکنن بدشانسن

چیه بنظرت؟ سرنوشت ما ک از قبل تعیین شدع  چیش شانسع؟

همون سرنوشتی که ازقبل تعیین شده میشه گفت یجور خوش شانسی و بدشانسیه.وگرنه چرا یه عده همششش خوشی دارن و یه عده همش غم؟

همون سرنوشتی که ازقبل تعیین شده میشه گفت یجور خوش شانسی و بدشانسیه.وگرنه چرا یه عده همششش خوشی دارن ...

چرا شانس 

مگ نمیگن خدا عادلع 

چرا یکسان نیافرید 

چرا این همه تبعیض

چ شانسی بود 

مگ اون موقع ادما چیکار کرده بودن؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)