2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 7154 بازدید | 44 پست

خب خدا خودش گفته برا پسردار شدنم دعا کنید. حتی ائمه هام تو روایاتشون گفتن و با دعا هم تاکید کردن. چی میشه مگه یکی همه تلاششو بکنه که پسر دارم بشه. من خودمم دوتا دختر دارم از خدا دوتا پسرم میخوام. همیشه ارزوم بوده. دوس دارم نسل شوهرم ادامه داشته باشه. مگه چی میشه تلاشم بکنیم. خدا گفته از تو حرکت از من برکت. توکل بر خدا

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
عزیزم من بچه اولم دختر شد بعد دومی ناخواسته اومد پسر بود  وقتی ازمایشاتم مقایسه میکردم سر بچه ...

خیلی ممنون عزیز دلم ویتامین رو گفتن داریم مصرف میکنیممم🥰🥰🥰🥰

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب خدا خودش گفته برا پسردار شدنم دعا کنید. حتی ائمه هام تو روایاتشون گفتن و با دعا هم تاکید کردن. چی ...

نمیدونم واقعا چطوری پیش خودشون فکرمیکنن،اصلا شما مومن من کافر،دوست دارم پسرداشته باشم چیش بده؟!!

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
اگه الان بهت بگم رژیمی که گرفتی به منم بدی خیلی پررویی کردم؟🙈🙈🙈

عزیزم منم هزینه کردم برو پیجش شمام بگیر اگه نمیتونی انقد هزینه کنی من برای خودمو با هرقیمتی که تونستی بدی میفرستم.

نمیدونم واقعا چطوری پیش خودشون فکرمیکنن،اصلا شما مومن من کافر،دوست دارم پسرداشته باشم چیش بده؟!!

هیچیش بد نیست. خودتو ناراحت نکن. استرسم بخودت نده. هرکی یه نظری داره و محترم. اونام نظرشونو گفتن. بیخیال باش عزیزم

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
هیچیش بد نیست. خودتو ناراحت نکن. استرسم بخودت نده. هرکی یه نظری داره و محترم. اونام نظرشونو گفتن. بی ...

ممنون عزیزم ایشاال جفتمون پسر بیاریممممم من عاشق اینم که دست پسرمو بگیریم و یک مرد بار بیارم.

خب خدا خودش گفته برا پسردار شدنم دعا کنید. حتی ائمه هام تو روایاتشون گفتن و با دعا هم تاکید کردن. چی ...

نسل مگه فقط  از پسر زیاد میشه!! 

نسل پیامبر از دخترش بوده

درخواست دوستی قبول نمیکنم
یعنی چه تحرک اسپرمش زیاد باشه میشه بیشتر بگی

آزمایش میگیرن از اسپرم .اینجوری بگم اگر اسپرم سرعتش بالا باشه تو تخمک گزاری اقدام کنی سریع میرسه پسر میشه بچه اگر ن تحرک کم باشه تا س روز بعد میرسه ب تخمک ک شانسدصدرصد  پسر از دست میدی.فولیک اسید خوبه قبل  بارداری با ویتامین ک یادم نیس برای تحرک اسپرم 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
عزیزم منم هزینه کردم برو پیجش شمام بگیر اگه نمیتونی انقد هزینه کنی من برای خودمو با هرقیمتی که تونست ...

باشه ممنون عزیزم

امیدوارم هرچی خیر و صلاحته برات پیش بیاد

و خدا بهت بنده سالم و صالح بده ان شاالله

عزیزم منم هزینه کردم برو پیجش شمام بگیر اگه نمیتونی انقد هزینه کنی من برای خودمو با هرقیمتی که تونست ...

یعنی میخواید از ماله یکی دیگه برای خودتون درامد زایی کنید!!؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم
خیلی ممنون عزیز دلم ویتامین رو گفتن داریم مصرف میکنیممم🥰🥰🥰🥰

اها خوبه به سلامتی ایشالله یه نذر هم بکن مادی و معنوی فرق نداره ایشالله خدا همون که میخوای بده 

من وقتی ناخواسته باردار شدم چون یه دختر داشتم و دیگه توان بچه دیگه رو نداریم از خدا خواستم بهم یه پسر کوچولو بده و ۷۲ هزار صلوات نذر کردم که برای سلامتیش بفرستم 

الان بچه م چهارماهشه حدود ۳۰ هزار فرستادم بقیه ش مونده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....