ای خدا راستی شما تجربه داری چه وسیله های برا کاربردی بود چیا نبود میخوام حتما کالسکه صندلی ماشین بگ ...
من صندلی ماشین نداشتم کریرش خودش مثل صندلی ماشین وصل میشد به صندلی بعضی از کریر این قابلیتو دارن کالسکه حتما بگیر و تخت کنار مادر حالا میتونی گهوار یا نی نی لالای چیزی بگیری
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم دو دست صفر گرفته بودم اولش بعد دیدم نه اینطوری نمیشه رفتم یه نوزده تیکه خریدم قشنگ ۲ ماه همه رو ...
دقیقا منم برای من پاییز بود پاییز اون سال سرد بود چند تا سرهمی ایناهم گرفتم اخه نمیشه نگرفت همه میگفتن همینو تنش کن زود بزرگ میشه ولی اینجوری نبود من اولش یه ۱۹ تیکه و یه ۵ تیکه گرفتم پنج تیکه رو بیمارستان تنش کردیم وقتی اومدیم خونه مامانم بردش حمام بعد ۱۹ تیکشو باز کردیم اخی یادش بخیرررچه زود گذشت
دو دست 0 بگیر با سرهمی سایز یک همون دنیا امدنی تنش میشه سایر ۱ و دو هم از هر کدوم دو یا سه دست بگیر سایز ۳ ک دختر من الان ۷ ماهشه تنش میشه سایز0 اگه بچه درشت هم باشه تا ۱۵ ۲۰ روز تنش میشه دخترم من تا ۲۰ روزگی پوشید
تواخرین سونو قبل از تولد ببین قد ووزن بچه چقدره. بر اساس اون سایز لباس بخر. بعضی بچه ها خیلی خیلی ریزه میزه اند، بعضیا نه. من اینجا سایز بندی اباس ها صفر و یک و اینا نیست، چهل وجهار، پنحاه، پنجاه و شیش و … است. فکر منم پنجاه همون سایز صفره ایرانه. اکه قد بچه موقع تولد پنجاه باشه به نظر من حدااقل حدااقل سه دست لباس سایز پنجاه میخوای