2789

ما دلمه و آش درست میکنیم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آش رشته، اگه هم میخای غذای بی دردسر درست کنی مرغ بزار تو فر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

خانما من آتلیه آنلاین دارم میتونید عکس ساده تون رو واسم بفرستید تا باتم یلدا یاهر تمی که بخواید باهزینه کم آتلیه ایش کنم

اگه خواستید نمونه کارم ببینید درخواست بدید

زرشک پلو

سبزی پلو با ماهی

مرغ شکم پر 

ماهی شکم پر 

فسنجون 

چلو گوشت

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  

اخه دیگه جا برای غذا نمیمونه از بس خوراکی هست

ولی ما دلمه آش کوفته اینا را میذاریم

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
كاش ي كيك ساده يادم ميدادين بدون فر تو قابلمه براريلدا

همه مواد کیکو باهم قاطی کن (ارد بکین پودر روغن و...) بعد یه قابلمه تا نصفه آب کن و بذار جوش بیاد. مواد کیکو بریز داخل فنجون و بذار داخل آب درشم بذار. نیم ساعته آماده شده. 

اقامتگاه بوم گردی خانه مادری اصفهان/نجف آباد 

ما گوشت کباب میکنیم ومامانم دمپخت سیر درس میکنه وسطش گوشت میزاره 

بعلاوه میوه و آجیل مخصوص شب یلدا 

کیک و شیرینی و ژله 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
از الان برا یک ماه دیگه😐

اقامتگاه بومگردی دارم. میخوام اگه شد برا شب یلدا یه برنامه داشته باشم و برای برای مهمونام غذا آماده کنم.

همه مواد کیکو باهم قاطی کن (ارد بکین پودر روغن و...) بعد یه قابلمه تا نصفه آب کن و بذار جوش بیاد. مو ...

شما لوکیشن عکاسی معرفی میکنید یا خودتون کار عکاسی انجام میدید تاپیک هاتون الان دیدم

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
شما لوکیشن عکاسی معرفی میکنید یا خودتون کار عکاسی انجام میدید تاپیک هاتون الان دیدم

اقامتگاه بومگردی دارم و یه لوکیشن عکاسی یلدا هم داخل اقامتگاه اماده کردم، برا عکاسی میان اقامتگاه. ما فقط لوکیشن داریم برای عکاسی

با اجازه استارتر 🖐🖐🖐🖐

دوستان عضو کانالم پوشاک شیک بشید قیمتها فوق عالی

لینک رو امضا 👇

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم