2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر موها تو چرب کن موخوره نگیره عزیزم 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

دوستم گف بعد اینکه از حموم میام و موهام خشک میشه ب نوک موهام روغن زیتون میزنم کلا موخوره ندارم

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

من هرکاری بگی کردم از استفاده نکردن کش مو تا شونه چوبی و روغن آرگان و استفاده نکردن از سشوار اتو و.....از وقتی که فهمیدم کمخونی شدید و کمبود ویتامین دارم و قرص میخورم موهام پوستم حتی رنگ چهرم بهتر شده 

واقعا خبری از موخوره نیست منی که هر سه ماه یکبار کوتاه میکردم

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

گاهی سرکه میتونه تاثیر بذاره اما الان موخوره‌هارو کوتاه کن موهاتو پروتئین تراپی کن اگه خشک و وزه 

یا از ماسک موهای خوب مثل پرفکت لاین استفاده کن حدود رب ساعت در حمام روی موهات باشه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

بنظرم موخوره از درون باید درمان بشه. من خودم موهامو ده بارم کوتاه کنم یکم بلند شده موخوره میزنم. تیرویید خیلی نقش داره تو این موضوع. بنظرم کمبود یه ویتامین و ارثی بودن باعث این موضوع میشه

منم به محض اینکه کوتاه میکنم باز موخوره میزنم

دیگه کلافه شدم هی میزارم موهام بلند بشه هی کوتاه میکنم، این سری تصمیم دارم موخوره گیری با دستگاه بکنم حداقل بلندی موهام حفظ میشه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است