2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من گاهی برای خودم یه چیزایی میادتوذهنم برای بقیه نمیدونم درسته یانه ولی حس میکنم بهت فکرمیکنم

عزیزم جنسیت بچه من چیه ؟؟ لطفا بگو

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
آره بایدت کلت به خداباشه

عزیزم به منم میگی 

من باردارم حالا؟

اگه نیستم کی باردار میشم لطفاً بگو دلم گرفته خیلی

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
عزیزم حسم میگه تا2ماه دیگه باردارمیشی

چرا همه میگن دوماه دیگهواقعا چقدر مطمعنی به حست؟

عزیزم نظرت درمورد حس خودم و همسرم 

هرچی میاد تو ذهنت بگو 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
چرا همه میگن دوماه دیگهواقعا چقدر مطمعنی به حست؟ عزیزم نظرت درمورد حس خودم و همسرم  هرچی میاد ...

من حسم برای چیزهای دوروبرم درست درمیاد مال شما ونمیدونم درست بگم یانه حس میکنم تو همسرت هم دوس دارین ولی یه اتفاقی بینتون میوفته که یکم ازهم جدامیشین

خدایادوست دارم❤️
من حسم برای چیزهای دوروبرم درست درمیاد مال شما ونمیدونم درست بگم یانه حس میکنم تو همسرت هم دوس دارین ...

چه زمانی ینی جدامیشیم 

جداشدن درچه حدینی ؟تا ابد؟