2777
2789
میشه بگی من کی به حاجتم میرسم

بله عزیزم بچه دار شدنه؟ یا حس کردم مربوط ب بچست امسال میرسی تا ۶ ماه دیگه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عززیزم بمنم یگو متولد چه فصلیم و مشخصات همسرم و شغلش چیه و کی مزدوج میشیم

یا پاییزی یا زمستون،دی،آذر. با کسی اگر در راطه ای همونه همسزت ک خیلیم نابسامانی دارین ولی حل میشه اگه نیستی بزودی با کسی وارد رابطه میشی و ازدواج که خیلیم عاشقت هشت

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مرسی عزیزم 💙💙💙💙 از خصوصیاتش میگی بفهمم کیه 

قدش بلنده تقریبا مثلا ۱۸۰ اینا لاغره لباس چسبونم میپوشه نمیدونم چرا اینقدر لاغره

عزیزم چندنفره حس ششم شون قوی بوده گفتن تابرج 2میرسی توهم گمونم درست گفتی

حس کردم مربوط به بچه هم هست شاید بچه دوست دازی

میشه بگی باچجورادمی ازدواج میکنم

با اون شخصی که ایده آل هست. خیلی حسم ب ازدواجت خوبه خیلیی عشق واقعی ازدواج میکنی

برا منم بگو لطفا نی نی من همه چیزش نرماله؟چیز بدی حس کردی بگو

اره عزیزم. انرژی منفی داری نزار این انرژیا واقعا روی بچت تاثیر بزاره اگه با همین نگرانی هی پیش بری بد میشه. فعلا بچت سالمه گلم نگران نباش اینقدر

عه چ جالب اسم ایناش هم میتونی بگی یا چن سالشه  واقعا ممنون واسع امضات صلوات میفرستم الهی حاجت ...

حدودا مثلا ۲۶ به بالاست فک کنم لاغرم هست