2777
2789
میرم باشگاه دوباره؟

بله

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
عزیزم به من میگی عشقم بر میگرده؟

بله🥺❤

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگید من کی باردار میشم و جنسیت بچم چیه؟؟؟چند ماهه اقدامم ولی نمیشه

۲ ماه دیگ یه دختر ناز🥺❤

بله🥺❤

منو عشقم چقد دیگ بهم میرسیم😁

یه وقتایی وقتی میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم اره میدونم..اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی‌ میدونم ، هرکی‌ دور و برمون بود مثل‌ دیوونه‌ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید...همیشه می‌گفت لحظه‌هایی که دیوونه‌بازی در‌میاری‌ هیچوقت فراموش‌ نمیشن من با تو باید دیوونه باشم :)وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگفت میدونی؟ :)یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟ :)وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگفت تو که میدونی...یبار جلوم وایساد گفت دختر خانم جذاب تا آخر عمرت باید بدونی😍واسه بهم رسیدن دوتا عاشق دعا کنید😌❤
عزیزم من فقط حسمو میگم   حتما درست که نیست ایشالله که برگرده❤🥺  

گلم میشه ب منم بگی ب عشقم میرسم و خوشبخت میشیم باهمدیگه یا ن؟ اگ اره چقد زمان میبره؟طلاق نداریم؟ اسمامون زینب و بابک ببخشید زیاد شد عزیزم

کاربری دست خودم و ابجیمه

این‌ حجم از جهل یه جا تو یه تاپیک باورنکردنیه ...

ریپلای نزنید نمیخونم با تشکر 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃