2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام عزیزم  لایکی  که کردی آیت الکرسی شو خوندم  الهی که زود حاجت روا شی

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردید 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

سلام عزیزم ...من شما رو در تاپیک‌مدیریت مخارج دیدم ...منم مثل شما ناخواسته چندساله بوشهرم و اصلا دوستش ندارم....راستش دلم میخواد حداقل از لجاظ مالب پیشرفت کنم ولی نمیدونم چجوری‌...میخواستم بپرسم شما در این زمینه تجربه ای نداری؟ مثلا کاری که بگیره بوشهر و...

سلام عزیزم ...من شما رو در تاپیک‌مدیریت مخارج دیدم ...منم مثل شما ناخواسته چندساله بوشهرم و اصلا دوس ...

چقدر خوب انشااله که براتون سکوی پرتاب بشه 

من و همسرم توی کار ساختمانی هستیم 

زمینه کاری شما رو نمیدونم چیه 

ولی خیلی پیمانکارا از شهرهای دیگه میان اینجا چون آب و هوای خوبی نداره کسی زیاد نمیاد مخصوصا تابستونها 

چقدر خوب انشااله که براتون سکوی پرتاب بشه من و همسرم توی کار ساختمانی هستیم زمینه کاری شما رو نمیدون ...

ممنون عزیزم...والا من رشته ام مهندسی مکانیک بود ولی الان دبیرم میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم تو چه قسمت ساختمانی؟رشتتون عمرانه؟ 

ممنون عزیزم...والا من رشته ام مهندسی مکانیک بود ولی الان دبیرم میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم تو چه قسمت ...

عزیزم من معماریم  اگه سرمایه دارید ساخت و ساز کنید 

کارهای مثل کابینت و کمد دیواری یا کناف   تعمیر کار کولر اسپلیت  و...  

من چون کار ساختمانی هستم این کارها میگم 

کارهایی مثل خوراکی فست فود رستوران اگر سر رشته دارید خوبه البته بگیر و نگیر داره مثلا چند وقت قبل عابدزاده فست فود زد چند ماه بیشتر نبود جمع کرد یا رستوران اسطوره غذاهاش خوب بود ولی چون استقبال نشد اونم جمع کرد میتونید ببینید شهرای دیگه چی دادن که اینجا نیست و مردم خوششون میاد همونو بزنید الان از این سیب زمینی سرخ کرده ها با سس های مختلف زدن مغازش دیدی چقدر شلوغ یا سوخاری کیلویی جفره 

توی کار خودتون تحقیق کنید ببنید شاید چیزی باشه که اینجا نیست یا کمه 

عزیزم توی سرخ کن کوکو و کتلت هم درست کردید؟ 

بادمجان هم سرخ کردید؟ خوب میشه؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عزیزم توی سرخ کن کوکو و کتلت هم درست کردید؟ بادمجان هم سرخ کردید؟ خوب میشه؟

کو کو و کتلت درست نکردم ولی دیدم بعضیا درست میکنن 

بادمجان یه بار درست کردم خوب نشد چون روغن نزدم

ولی اگه روی بادمجان ورقه ای با فرچه روغن بمالی بزاری داخلش خوب میشه

سلام عزیزم 

توی تاپیک رویا جون گفتین ک دکتر گفته شیپور استاش گوشیتون آسیب دیده 

میشه بگین چ علائمی داشتین ؟

منم اردیبهشت ماه یه گوش درد وحشتناک گرفتم ک با دارو بعد یه ماه خوب شدم 

چند هفته پیش غدد لنفاوی گلوم متورم شدن که گفتن به خاطر گوش درد بوده 

دوباره اوموکسی کلاو مصرف کردم 

میترسم بازم به یه جا دیگه بزنه

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
سلام عزیزم توی تاپیک رویا جون گفتین ک دکتر گفته شیپور استاش گوشیتون آسیب دیده میشه بگین چ علائمی داش ...

گوشم و گلوم عفونت کرد ۱ماه آموکسی کلاو میخوردم خوب نشد 

همزمان گوشام حالت پری و کیپی داشت مخصوصا وقتی از حمام میومدم تا ۲ساعت همینطوری بودم 

خیلی دکتر رفتم همه مثل هم میگفتن و نمیفهمیدن 

تست شنوایی و اندوسکوپی گوش و حلق و بینی هم رفتم جرم نداشت و میگفتن مشکلی نداره 

دکتر عفونی رفتم گفت ویروس جدید بعد از اربعین شیوع پیدا کرده بود  هر کی یه علایمی داشت منم زد به گوشم آنتی بیوتیکم عوض کرد ۷روز یه مدل دیگه داد سرم و یه سری داروهای دیگه هم داد ۱ماهو نیم طول کشید عفونتش خوب بشه 

ولی پری و سنگینی گوشم ادامه داشت و وقتی آب دهنم قورت میدم یا خمیازه میکشم گوشم خش خش میکنه دکتر گوش و حلق و بینی رفتم بهش توضیح دادم گفت در اثر ویروس استاش گوش ت آسیب دیده دارم داد گفت ۳۰ روز استفاده کن بعد دوباره بیا که من وقت نکردم برم هنوزم از شهریور تا الان گوشم خوب نشده دوباره باید برم 

دوستم این بیماری گرفت ۲ماه طول کشید تا خوب شد ولی برای من هنوز خوب نشده 

به نظرم یه نوع کرونا بود چون دوران مریضیم خیلیییییی حالم بد بود