2777
2789
مرسی که داری یه زندگیو خراب میکنی بخاطر مادیات😘

بنظر من درست میگه

وقتی داماد و خانوادش توقع بهترین جهیزیه و سیسمونی رو دارن پس خودشونم باید وظایفشون رو انجام بدن

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خانوم اول شرایط زندگیت رو ببین بعد تصمیم بگیر. ولی این رو بدون اگه الان در مورد هرچیزی از خرید تا مراسم کوتاه بیای این عادت و روش خانواده همسرت میشه و هیچ وقت نخواهند گفت تو قانع بودی و انتظار و توقع در آینده برای همسر و خانواده ایجاد خواهی کرد.مطمین باش 

پستم تو اون تاپیک یه نوشتم تعریف کنم خود تاپیک گه ادامه فکر کنم صفحه دو یه پست گذاشتم کادو مادرشوهرا به عروس هنوز تو همون شک آن درمورد طلا عروس😐نسل این مادر شورا خوبه هنوز منقرض نشده یه امیدی هست😂

تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!
مرسی که داری یه زندگیو خراب میکنی بخاطر مادیات😘

زندگی خراب کردن نیست حقیقته... مگه زندگی کردن شوخی برداره ک هرکی از راه رسید زن بگیره... نصف این زنایی ک بدبخت شدن تو همین نی نی سایت جون یه ادم یه لاقبا اومده زن گرفنه... خب نداشت نمیگرفت.. طلا رو این خانوم نمیخواد بده مادر پدرش ک میشه سرمایه زندگی خودشون... 

یاد گرفتین هی مادیات مادیات میکنید یکی از اصل های زندگی بلوغ اقتصادی هست خیییلی هم مهمه کسی ک بهش نرسیده زن نگیره دختر مردم بدبخت نکنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

طلاضرورے نیست زندگے روسخت نگیرعزیزم تاهمیشہ عزیزباشے و آرامش درزندگے...یہ نیم ست نقره بگیر بہ خودت وهمسرت بہ خاطربقیہ استرس نده

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
ببین خانوم اول شرایط زندگیت رو ببین بعد تصمیم بگیر. ولی این رو بدون اگه الان در مورد هرچیزی از خرید ...

من دیدم که گفتن میخواستی نکنی

تشکرم نکردن

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
زندگی خراب کردن نیست حقیقته... مگه زندگی کردن شوخی برداره ک هرکی از راه رسید زن بگیره... نصف این زنا ...

واقعا درسته. 

درکنار دیگران، تنها زندگی کردن رو یاد بگیر، چون هیچکس موندنی نیست...
طلاضرورے نیست زندگے روسخت نگیرعزیزم تاهمیشہ عزیزباشے و آرامش درزندگے...یہ نیم ست نقره بگیر بہ خودت و ...

طلا رو نمیخواد ببره خونه باباش میشه سرمایه زندگی خودشون... 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹