وووول کن من همه اینارو تجربه کردم بخدا بغد ی مهمونی ی استوری انچنان دعوایی بینمون میشه کهنگو نزار چشم داغونتون کنه بخدا از صبح دارم میگردم فقط ی پیام سالکرد ازدواج کوتاه بزارم دست دلم نمیاد من زندگیم پای چشم ترکید سر همین چیزا بخدا تا بهم میگن چه پوستت خوبه پوستم پر جوووش میشه منی که صورتم اصلا جوش رونمیشناسه یا میگن چقدر شوهرت فلانه بینمون دعوا میشه همین چند روز پیش یکی بهم گفت تو که ضد ضربه ای مریضینا نمیشی انچنان مریضی شدم چند روزه که نگو منی که همسرم دخترم شدددید کرونا گرفته بودن من نگرفتم ولی با حال خوبم چند روزه حالم چنان بده نمیتونم نفسمو بالا بکشم تا این حد چشم زندگیارو میترکونه بخوام بگم چه به روزم اومده حوصلت نمیکشه فقط اومدم بگم بیخیال شو نزار چشمهاروت زوم بشن و داغونت کنن همین خوشبخت باشی
میدونم دقیقا منم هر بار گفتم یا خودشون دیدن برا چیزای مسخره بحث کردیم
پس بیخیال شو خوشبختیتو رخ نکش و جار نزن به عنوان ی زنی که پانزده سال از ازدواجش میگذره میگم من سر حسااادت و چشم اطرافیان همیشه درجا زدم گره پشت گره بدبختی مریضی دست ازسرمون برنداشت شدیم الگوی همه زن وشوهرا حالا اونا تو عرش مارو قبول ندارن درحالیکه مدل تقلیدشون بودیم منو همسرم دوست عزیز خوشیاتو توخلوت خودت حفظ کن بازم هرجور صلاحه
خوبیم خداروشکر ولی میگم که ما با ی بچه نه ده ساله هنوز همون حال هوای اوایل ازدواجمونو داریم ولی ن باکیفبت اون زمان فقط هم بخاطر اینکه همسرم خیلی کارایی میکنه تو چشم بیایم مثلا موهامو رنگ میکنه زنگ میزنه خواهرش موهاشو بخوام این رنگی کنم چیکار کنم اون ارایشگره یا مثلا تو جمع منو میشونه رو پاهاش یا میگه تو با دخترم فرقی برام ندارید من دوتا دختر دارم یا مثلا میگه بزارید من با فلانی یعنی من صحبت کنم بهتون بگم میایم یا ن همین کاراش هم دوست دارم هم میگم نکن تو جمع نکن ولی دست خودش نیس بخدا چشم زندگیمونو ی بار تا پای طلاق برد انقدر ضررهای حانی و مالی دیدیم که نگو من دو روز دیگه سالگرد ازدواجمه همش میگم بزارم یا تزارم ی استوری خیلییی ساده خداشاهده تو تولدم شاد خندون بودیم ی دفه همسرم قااطی کرد بدون کوچکترین کارخطایی از طرف من که خودم موندم چی شد کلی ظرف همون روز افتاد ریز ریز شددددا که گفتم فدای سرمون بدتر از این نشدیم من همسرم ورزشکاره بخدت چندسال خونه نشین شد همش منو قلندوشش میگرفت عکس میزاشت هیچکی باورش نمیشد همسرم با اون همه زور و قدرتی که داشت کارش به چهار بار عملای سخت بکشه خلاصه بگم چشم زندگیهایی رو داغون نکرده مخصوصا بدشانسم باشی تو چشم باشی من حمل برتعریف نباشم چند روز پیش عروسی بودیم از در وارد شدم همه طرفم برگشتن کلی تعریفمو کردن همسرمم دیگه سرازپا نمیشناخت همش بغلم میکرد و اینا خداشاهده تا ی هفته دعواااا داشتیم که نگم برات 🥺😔😔