2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری رو پزشک باید بنویسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 43 بازدید | 36 پست
نه من سر دخترم هم خودم رفتم آزمایش دادم  نترس هیچی نمیگن

مرسی گلم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دیر کردی همون روز می رفتی بهتر بود اولیه؟ چند سالته؟ علایم چی داری؟

اره اولی 

۲۰ سالمه 

همه علایم رو دارم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
علائم چیا داری گلم

خستگی 

عقب انداختم 

تکرر ادرار

مبارکه علایم چی داری؟ اولیه؟

ممنونم من هیچ علایمی ندارم مثل قبلانمم ن ویار دارم ن هوس چیزی میکنم اصلا شوهرم میگ شک دارم ی بار دیگ بریم سونو خخخ هفت هفته بودم ک فهمیدم باردارم

ممنونم من هیچ علایمی ندارم مثل قبلانمم ن ویار دارم ن هوس چیزی میکنم اصلا شوهرم میگ شک دارم ی بار دیگ ...

سونوی قلب کی رفتی؟

چند سالته؟

من که هفته 10 ناکار شده بودم از بس عق زده بودم

سونوی قلب کی رفتی؟ چند سالته؟ من که هفته 10 ناکار شده بودم از بس عق زده بودم

همون روز ک مثبت شدم رفتم سونو ک ساک بارداری ببین گفت قلبش تشکیل شده من 22سالمه شما چند هفته ایی؟؟