2777
2789
عنوان

خرید خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 50 پست
اره همه حقوق میذه به همین قرعه خونگیا

الان چقدر جمع کردی؟ حداقل پول برای خرید یه واحد کوچیک چقدره؟؟؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم خودم اینه ماشین رو‌که تحویل گرفتیم بفروشبم بذاریم قرض الحسنه دوتا یا سه تا وام ۵۰ تومنی برداری ...

ماشین تون چی؟ ارزش افزوده ماشین که زیاده همون ماشی رو صفر نگه داری بفروشی سود میکنی

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
اگر بتونیم بهمن ماشین تحویل بگیریم همون ۱۵۰ تومن اینا اینجا کم کم ۴۰۰ تومن

برو بانک مسکن بپرس هم شرایط حساب هم هرید اوراق

فکر کنم تا ۲۰۰ تومن وام میدن

ان شاءالله جور میشه میخرین.

برو بانک مسکن بپرس هم شرایط حساب هم هرید اوراق فکر کنم تا ۲۰۰ تومن وام میدن ان شاءالله جور میشه می ...

ینی میگی ماشین‌نفروشیم

دنبال یه وام دویست تومنی باشم جورش که مردم ماشین بفروشم روهم خونه بخریم؟

قسط دویست تومن وام چقدر؟

ینی میگی ماشین‌نفروشیم دنبال یه وام دویست تومنی باشم جورش که مردم ماشین بفروشم روهم خونه بخریم؟ قس ...

اره عزیرم

ینی میگی ماشین‌نفروشیم دنبال یه وام دویست تومنی باشم جورش که مردم ماشین بفروشم روهم خونه بخریم؟ قس ...

۲۰۰ تومن ۵ ساله تقریبا ۴ و خرده ای میشه

میتونی هم اگه پول کم اوردی بخری بدیش رهن بقیه پولی که کم اوردی اینجوری بدی. تا سال بعد