2777
2789
عنوان

من و شپش 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 63 پست
واقعا دو ماه ؟ من شنیدم بودم تخم شپشی که تو یه ماه به شپش تبدیل نشه دیگه مرده بحساب میاد که

نه حتما دوماه انجام بده تا خیالت راحت راحت بشه چون شاید یه شپشی تخم گذاری کنه 

لازمم نیست هرشب بزنی در هفته یه بار نیم ساعت قبل حموم 

البته من خودم تو حموم میزدم درحد یه ربع اصلا نمیپوشندمشم 

بعدشم ک کلا شنیدم سرکه واسه مو خوبه الان تو شامپوهام سرکه میریزم کلا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی فقط با سرکه سیب از دستشون خلاص شدین؟

آره بخدا شامپوشم میگفتن نباید بیشتر از دو بار استفاده کنی منم دیگ نزدم تازه شونه مخصوصمم کوچیک بود نمیتونستم شونه کنم موهامو

تازه سرکه سیبمم خونگی بود 😂😂😂 انقدم قوی نبود ولی واسه من تأثیر داشت و خلاص شدم 

چه خوب که با سرکه تونستی ریشه کنش کنی 

تازه من هرروز میرفتم دانشگاه نه مقنعه شستم نه رو بالشی هیچیه هیچی 

فقط سرکه سیب تازه چند سری بزنی چون دیگ شپشی هم نیست سرت نمیخاره راحتی تو فقط ادامه بده دوماه اصلا متوجه نمیشی کی خلاص شدی ازشون

تازه من هرروز میرفتم دانشگاه نه مقنعه شستم نه رو بالشی هیچیه هیچی  فقط سرکه سیب تازه چند سری ب ...

دعا بکن برام توروخدا زود از سرشون خلاص شم 

مرسی عزیزم 

حتما سرکه سیب میزنم 

مطمینی شپش داشتی؟

آره چون دوسال پیش اوج شپش بود حتی اومدن همه رو معاینه هم کردن تو خوابگاه 

منم یه روز دیدم سرم خیلی میخاره بخصوص مقنعه سر میکردم دیوونه کننده بود .آخر هفته ک شد سریع رفتم خونه مامانم نگاه کرد دید آره شپش دارم تو حموم هم می‌ریخت منم میشمزدم ببینم کمتر شدن یا نه

قیمنش زیادع

شهر ما پنجاه تومنه

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
آره چون دوسال پیش اوج شپش بود حتی اومدن همه رو معاینه هم کردن تو خوابگاه  منم یه روز دیدم سرم ...

عزیزم چه قشنگ صحبت می‌کنی ‌.مرسی از دلگرمیت .همین که میگی مال شما خوب شده دلم آروم میشه که مال منم خوب میشه 

من تو دیجی کالا خواندم از نظرات که تاثیر نداشته و این چیزا

نه اتفاقا کلا رشک رو میگیره

شپش زنده شاید فرار کنه...ولی واسه تخما عالیه در کنار قطره

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
دعا بکن برام توروخدا زود از سرشون خلاص شم  مرسی عزیزم  حتما سرکه سیب میزنم

اصلا ب خودت استرس نده 

درضمن میگن شپش ب خون‌رسانی کمک می‌کنه و باعث پرپشتی مو میشه من اینو از چند نفر شنیدم 

سرکه هم بزنی دیگ برات خارشه رفع میشه اذیت هم نمیشی رشک خالی هم ب کسی منتقل نمیشه چون ساکنه 

فقط سهل انگاری نکن مثلا خسته بشی یه هفته نزنی دوباره شپش‌ها رشد میکنن و کلی تخم جدید میذارن