2777
2789
عنوان

نگاه شهوانی و هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 34519 بازدید | 28 پست
مامانمم میگفت بهت زل زده بود!

مست نبوده احیانا ؟عروسی ماهم مختلط بود پسرخاله ام بقدری مست بود که چشم از خواهرشوهرم برنمیداشت کارداشت به دعوامیکشید که فهمیدن اون اصلا حال خودش نیست همون شب راهی دکترشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرت حرف بزن متقاتعدش کن که جلوی چشم بقیه رو نمیشه گرفت،بگو خیالش راحت باشه تا تو نخوای هیچی نمی ...

اصلا مشکلی نداره و به من مطمئنه از حرفش حس بدی گرفتم

نمیدونم حق با شوهرمه یا توهم زده

معذرت میخوام باشعور ترین و با فرهنگ ترین آدم جهان😐

حتما به شوهرتم همینجوری جواب دادی ک بدش اومده از شما واقعا بیچاره شوهرتون

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  
توهمه تاپیکات من شوهرم من شوهرم هستش😐😐😐 همش‌گیر شوهرتیاااا بیخیال

آره دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣

تازه خیلیاشو پاک کردم

خداوکیلی تروخدا راس بگو تو جای من بودی چه واکنشی نشون میدادی

حتما به شوهرتم همینجوری جواب دادی ک بدش اومده از شما واقعا بیچاره شوهرتون

اه اه چه زبون تلخ چندشی هستی تو 

تو که ادعای فرهنگ و شعورت میشه یه کم رو خودت کار کن

جواب ندی نمیگن لالی

با بی توجهی به این جریان و نشون دادن علاقه و عشقت به شوهرت به شکل مستقیم،بهش میفهمونی مهم نیس کی عاشق توعه،مهم اینه که تو عاشق همسرتی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اه اه چه زبون تلخ چندشی هستی تو  تو که ادعای فرهنگ و شعورت میشه یه کم رو خودت کار کن جواب ندی ...

خدا کمک همسرتون کنه  ، چقد خانومش بد دهن هست دلم برای تفلک سوخت  ،ک چقد رو دادین به بقیه ک شهوانی نگاه کنن من تا حالا این حسو نفهمیدم خدا کمک کنه 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

ذات مرد و زن اینه که از چیزایی که  خیلی دوسش داره سفت و سخت مراقبت کنه ,الان اگه شما هم یه خانم میدی به همسرت زل بزنه و سمتش بره  واکنش نشون نمیدادی, اگه همسرت رو خیلی دوسش داشته باشی معلومه همه جوره میخوای مال خودت باشه و دوست نداری کسی نگاه بد کنه حتی عشون بیاد براش ,تو مردا این قضیه عمیق تره چون اونا میدونن دلیل این نگاه ها چیه و تا کجا پیش میرن,برا همین حساس ترن ,عروسی مختلط همینه  کلی حال و نگاه بد  و سمی دنبال عروس و دوماده,,شما کار همسرت رو به عنوان دوست داشتن در نظر بگیر  ,شکاک بودن چیزی نیست که یهویی مشخص بشه ,اگه داشت تو همون  دوران عقد متوجه میشدی

خدا کمک همسرتون کنه  ، چقد خانومش بد دهن هست دلم برای تفلک سوخت  ،ک چقد رو دادین به ...

حتما خیلی بیرخت و چندشی که هیچکی نگات نمیکنه دیگه کاملا مشخصه بینهایت عقده ای و فضولم هستی و احترام خودتو نگه نمیداری حالام دهنتو ببند و از تاپیک من گورتو گم کن

حتما خیلی بیرخت و چندشی که هیچکی نگات نمیکنه دیگه کاملا مشخصه بینهایت عقده ای و فضولم هستی و احترام ...

شما حتما خیلی خراب هستی عزیزم ک همه با شهوت نگات میکنن افتخار میکنی ؟؟ و خودت عاشق همین حرکتی ببخشید من با آدم های خراب صحبتی ندارم از اولشم نباید میومدم تو تاپیک ک شهوت بود روز خوش به کارتون ادامه بدید