2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم رفتین مشاوره چی گفت بهتون؟ پیگیر احوالتم یه خبر بده بهمون.

بشاید من مدتی نیومدم بله رفتیم مشاوره میگه مشکل روانی و اخلاقی نداره برگرد ولی خودم

اسی جان هنوز سر میزنم تا خبری ازت بگیرم عزیزم چی شد چکار کردی کلم؟

منونم ببخشید من مدتی نیومدن سایت وقتشو نداشتم رفتیم مشاوره مشاور با برگشت مشکلی نداشتم خودم فعلا دارم فکر میکنم

اشتی که  کردیم گاهی باهم حرف میزنیم ولی به زندگی برنگشتیم

ان شاء الله خدا برات بهترین ها رو رقم بزنه

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
بله یاسینم میخانم هر روز به توسعه کسی ممنونم

اگه اینجوره پس سحرشون باطل می شه. دیگه بهش فکر نکن ایشالا که اصلا سحری هم در کار نباشه و شما اشتباه متوجه شدین.‌انشالا بهترین برات پیش بیاد

شماره ندارم مامانم حضوری رفت بچه ها خواستن یبار باشه افتاد جواب نداده بودن میگم باز بره

عزیزم ممنون میشم شمارشو برام ازشون بگیرید بخدا خیلی داغونم😢

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)