2777
2789
اگه انقد اذیتی بگو هرچی دلت میخواد

خواستم ببینم خانم های اینجا چیکار میکردن دلم میخواد زنگ بزنم هی چی فحش بلدم بدم بچه بیچارم حسرت پدره خودم تنها زندگیم داغون

عزیزم من پارسال چقد گفتم دعا نوشتن برات گفتی نه من اعتقاد ندارم کاش همون پارسال میکس تی اون لباس زیر و پیدا میکردی دعاشون رو میدادی باطل کنن. خدا لعنتشون کنه 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نداشتم ولی یهو زندگیم بهم خورد پارسال ی سر کتاب باز کردم طرف گفت اینا حتی مشخصات درستم داد برات ط ...

خدا لعنتشون کنه

برا من هم مادر و زن داداشش دعا گرفتن یه لباس کادو بهم دادن همون روز که پوشیدم بدبختیامون شروع شد تا اینکه جدا شدیم هی بهم برمیگردیمون ولی باز جدا میشیم دیگه کلافم هرچی خودمو میزنم بیخیالیو بیفایدست

تروخدا اگه شماره اون که سرکتاب برات باز کرد داری برام بفرست

هرچی خودمو میزنم بیخیالیو فایده نداره دیگه تحمل ندارم

زور داره دونفر انقد همو دوس دارن دوتا مرد از هم جدا شوم کنن

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)
من نداشتم ولی یهو زندگیم بهم خورد پارسال ی سر کتاب باز کردم طرف گفت اینا حتی مشخصات درستم داد برات ط ...

منم ی بار ی چیز عجیب پیدا کردم تو کابینت😰

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

من اعتقادی ندارم ولی اینجور که شما می گید شاید !!!!!!!!فقط بهشون بگو سپردمتون به خدا، مطمین باش اگر چیزی بوده بهشون بر می گرده دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

قرار شد که اشتی کنید چی شد؟

همین براشون فرستادم یکم وقت مشاوره داریم

عزیزم برین مشاوره اگه اکی داد برین سر زندگیتون اینجوری اونارو میسوزونی بعد اون هم باید حواستو به زندگیت جمع کنی باور کن با این کار حرصشونو در میاری نابودشون میکنی . بعد از مشاوره هرچی شد به ماهم بگو باور کن هر روز چکت میکنم ببینم چکار کردی 😘