2777
2789
عنوان

لاغرم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 38 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوش به اون سعادتت من 47 کیلو بودم تحت تاثیر حرف بقیه و همین حسی که الان شما داری خودمو ترکوندم. الان ...

با ورزش میشه اخه سینه هام کوچولو هس

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
۵۰ قدم ۱۶۳

۵۵ باشی خوبه من میخوام ۶۰ بشم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
با ورزش میشه اخه سینه هام کوچولو هس

اره ورزش مخصوص سینه هم هست با دمبل و اینا. میخوای برو باشگاه به مربیت بگو. بعد ورزش هم سفیده تخم مرغ بادوم زمینی اینا بخوری که عضله بگیری من خودم وارد نیستم بری باشگاه مربیا میدونن

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
رژیم گرفتم دکتر تغذیه رفتم ورزش کردم طبعم رو عوض کردم ولی اصلا اضافه نکردم فقط سینه و باسنم تغییر کر ...

من حوصله ندارم هرروز رازیانه دم کنم کاش میشد دم کرد واس چند روز گذاشتش

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
اون چیه

چند سالته مگه هرچقد لاغر باشی کم سن بهت میاد من وزنم۵۰هس تازه اگ گفش و کیف و لباسارو کم کنم 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
من حوصله ندارم هرروز رازیانه دم کنم کاش میشد دم کرد واس چند روز گذاشتش

عرق داره دیگه باید دم کنی

2827
2791
2779
2792