سلام خانوما من خیلی لاغرم یعنی قدم ۱۶۷ و وزنم ۵۳ هستش میخوام ۶۰ باشم ولی چاق نمیشم
باسنم خوش فرمه و لی سینه هام خیلی کوچیکن
چه ایده ای واس چاقی دارین
ممنون میشم
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
خوش به اون سعادتت من 47 کیلو بودم تحت تاثیر حرف بقیه و همین حسی که الان شما داری خودمو ترکوندم. الان ...
با ورزش میشه اخه سینه هام کوچولو هس
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
اره ورزش مخصوص سینه هم هست با دمبل و اینا. میخوای برو باشگاه به مربیت بگو. بعد ورزش هم سفیده تخم مرغ بادوم زمینی اینا بخوری که عضله بگیری من خودم وارد نیستم بری باشگاه مربیا میدونن
چند سالته مگه هرچقد لاغر باشی کم سن بهت میاد من وزنم۵۰هس تازه اگ گفش و کیف و لباسارو کم کنم
تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
من حوصله ندارم هرروز رازیانه دم کنم کاش میشد دم کرد واس چند روز گذاشتش
عرق داره دیگه باید دم کنی