2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱۰ رووووز چه خبره ؟ 🤷‍♀️😂نهیت دو سه روز

ن دیگه منظورم اینه دیگه نهاااایتا تا ۱۰ روز اگه خبری نشد بیخیال شو ننتظرنمون.

ممکنه تا ده روزم طول بکشه

پسرداییم خاستگاری رفته بود دیگه منتظرجواب بود

خانواده دختر ۸ روز بعد جواب دادن

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
آره میدونم فقد یه دیدن بود

کلا از من میشنوی واسه اینکه فشار روحی متحمل نشی وقتی کسی ب اسم خواستگار میاد منزلتون به چپتم نباشه زیاد دربندش نشو و جدیش نگیر تو جلسه اول مثل یه مهمون غریبه عادی دیگه برخورد کن اگر برای بار بعد آمدن اونوقت تازه رو اقا پسر و شرتیطش دقیق شو وگرنه که به چپت بوده و هست و ضربه روحی نمیبینی😊

خانم آقای دکتر
باید منتظر تماسشون باشین تا مادر یا پدرتون جوابتون رو بهشون بگن

پروفایل عکس خودته؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
کلا از من میشنوی واسه اینکه فشار روحی متحمل نشی وقتی کسی ب اسم خواستگار میاد منزلتون به چپتم نباشه ز ...

اول دامادمون گفت ۲۳ سالشه امروز پسره گفت ۲۱ سالمه من خودم ۲۰ سالمه از یه طرفم ب هیکلش اندامش نمیخوره بهش ۲۱ سالش باشه بهش میخوره ۲۶ سالشه باشه

بگو یا زینب بگو یا حسین
کلا از من میشنوی واسه اینکه فشار روحی متحمل نشی وقتی کسی ب اسم خواستگار میاد منزلتون به چپتم نباشه ز ...

افرین دقیقا

من قبلا خیلی جدی میگرفتم بعد که خبری ازشون نمیشد ناراحت میشدم حتی ماهها منتظرمیموندم...

الان دیگه اگه موردی پیش بیاد اصلاااا جدیش نمیگیرمو بهش فکرنمیکنم مگراینکه جدی بشه

اول دامادمون گفت ۲۳ سالشه امروز پسره گفت ۲۱ سالمه من خودم ۲۰ سالمه از یه طرفم ب هیکلش اندامش نمیخوره ...

پسره ۲۱ساله دهنش بوشیرمیده😏😁

خودت پسندیدیش؟

افرین دقیقا من قبلا خیلی جدی میگرفتم بعد که خبری ازشون نمیشد ناراحت میشدم حتی ماهها منتظرمیموندم... ...

اخه امروز یه لشکر اومدن خالش اومد دایی اش اومد عمه اش بود دوتا ماشین بودن خیلی خجالت میکشیدم برم داخل بزور خواهرم اینا رفتم

بگو یا زینب بگو یا حسین
اول دامادمون گفت ۲۳ سالشه امروز پسره گفت ۲۱ سالمه من خودم ۲۰ سالمه از یه طرفم ب هیکلش اندامش نمیخوره ...

خیلی زوده بنطرم برات من تازه از ۲۱ سالگی خانوادم خواستگار راه دادن. سر اولین خواستگارم کلی گریه کردم که مگه شما منو نمیخواید و دوسم ندارید که میخواید شوهرم بدید

بنطر من یا تا ۲۱ ۲۲ خواسار راه نده یا گزیده راه بده یعنی یه ویژگی خاص یه آدمی ک معمولی نباشه درسش خوب باشه موفق باشه مستقل باشه یا هر چیز دیگه ای وگرنه تو دام انتخاب اشتباه یا سرخورده شدن میوفتی 

خانم آقای دکتر