2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگه تو خیابون چشامو ببندم اخه واقعا من جوابشو باید چی بدم این وسط کسی‌که همچین استدلالی رو میاره

توام بگو اگه دعوا نداری یه پسر دیدم خوش هیکل شکم سیک.س پک دار . برو باشگاه تا شکم تکه ای با بازوهای عضه ای داشته باشی 🙂 یا مثل خودش بگو یه پسر دیدم دماغشو عمل کرده بود خوشگل و زاویه سازی و اینا یه چندتا بشمری کنار هم بزاری میفهمه چشش دنبال دختر مردم نباشع

ما هم تو خیابون چشمامونو نمیبندیم ولی مدل و حالت لب و بینی و بدن و ... آقایون با این جزئیات تو خاطرمون نمیمونه که بریم به همسرمون بگیم برو خودتو شبیهش کن!

یه خانمی رو میشناسم شوهرش هر روز یه بلایی مجبورش میکرد سر بدنش بیاره،یه روز تزریق ژل،یه روز پروتز سینه،یه روز جراحی بینی!

مراقب باش مثل این خانم یه عروسک نشی تو دست این آقا که هر روز یه قسمت بدن و چهرتو بخواد با توجه به چیزایی که تو خیابون دیده عوض کنه