2777
2789
هر زمان آدم خوب و بد وجود داره قرار نیست الان یکیو ک ۱۳ سالشه دیدی بده یعنی همه شون بدن زمان ما هم ب ...

بودن بچه های پرو و بی ادب ولی خیلی کم  ولی اینا دیگه اکثرا اینطورین، چنتا خوب پیدا میشه 

دقیقا زنعمو من ۱۸ سالشه😐😐😐😐

ابهت اسم زنعمو از بین رفته

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بودن بچه های پرو و بی ادب ولی خیلی کم  ولی اینا دیگه اکثرا اینطورین، چنتا خوب پیدا میشه

بچه هایی که وارد نی نی سایت میشن اصولا از قبل زمینه شو داشتن وگرنه اصلا به این سایت اهمیت نمیدادن بی خیال

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔
دقیقا😂😂حالا من ۲۰ سالمه ب اسم کوچیک صداش میکنم زنعمو نمیگم حس خیلی بدیه هیچکس سر جاش نیس😐

چه بده زنعموی آدم از خودش کوچیکتر باشه  

زنعمویی زنعموعه که به آدم بگه عروس گلم 🤣🤣

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
هر زمان آدم خوب و بد وجود داره قرار نیست الان یکیو ک ۱۳ سالشه دیدی بده یعنی همه شون بدن زمان ما هم ب ...

حرف دا منو زدین بخدا

تا حرف سن و سال تو نی نی سایت میشه میگن دهه هشادی ها....

درحالی که من خیلی از خانوما رو دیدم سنشون بالا بود ولی ادب و معرفت در حد یه بچه دو ساله

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز