2777
2789
عنوان

دلم همدم میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 85 پست
بله حتما من یه دوست صمیمی کرمانشاهی داشتم رفت سوئد

عه خوش ب حالش. ب بهانه‌ درس رفت؟

خودتون تا حالا کرمانشاه اومدین؟

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
بله حتما من یه دوست صمیمی کرمانشاهی داشتم رفت سوئد

ولی استارتر یچیزی بگم بخاطر رفع تنهایی ازدواج نکن، الان باید از تنهائیت لذت ببری تا تو ازدواجت هم لذت بیشتری ببری، فعلا خودتو با کار ورزش سرگرمی مشغول کن تا شخص مناسب از راه برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی استارتر یچیزی بگم بخاطر رفع تنهایی ازدواج نکن، الان باید از تنهائیت لذت ببری تا تو ازدواجت هم لذ ...

نه اگر میخاستم بخاطر تنهایی ازدواج کنم تاحالا ازدواج کرده بودم

از مجردیم هم استفاده میکنم ولی دلم میخاد خب 😂

نه کرمانشاه نیومدم آره تحصیلی رفت 

دست راستش رو سر ما 

شما ب مهاجرت فک نمیکنین؟

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
نه اگر میخاستم بخاطر تنهایی ازدواج کنم تاحالا ازدواج کرده بودم از مجردیم هم استفاده میکنم ولی دلم م ...

خب اگ اینطوره ک عالیه و کاملا درست میگید، انشالله بزودی زود این اتفاق میفته ❤️

تو خونه چطور میتونه از شما دور باشه، عجب 

همدم ادم تنها کسی هستش که تا اخر با ادم می مونه حتی تو سختیها حتی تو خوشیها تا اخرش .بچه ادم زمانش برسه میره دنباله بزش .خانواده ادم هم همه سره زندگی خودشون هستند.پس من برا همدمم بیشتر ارزش قائل هستم و من باید برا خودم نگهش دارم

دنبال همدم با اصالت هستم چون نگهداریش اسونه

ولی دختر ندید بدید نگهداریش سخته

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  
ان شالله نه من به مهاجرت فکر نمیکنم ولی مسافرت خارجی دلم میخاد برم 

ان شاءالله قسمت شه برین🌹

ولی نمیدونی نگهداری شما مردا چقد طاقت فرسا ست

برا همینه می گن موقعه ازدواج چشماتو باز کن بعداز ازدواج چشماتو نیمه باز کن 

اکثر مردها وقتی ازدواح می کنند پشیمون میشن چرا من خوب مجردی نکردم

اکثر خانومها وقتی ازدواج می کنند پشیمون میشن چرا من ازدواج کردم شاید خاستگار بهتر می امد

خداروشکر من خیلی خوب مجردی کردم چشم و دلم سیرم

مشتی هستی ملوان کشتی هستی