2777
2789
عنوان

بچه ها ی پسریو

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 49 پست

حالاواقعا۴۸سالته؟

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
برا اینکه لو نری کات کن 😂👌

نگاه عاشقش شدم ولی نمیتونم بهش بگم چون میشناسم بعد دیگه همش میگه بیا تصویری

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا اینکه لو نری کات کن 😂👌

سلام خوبی گلم؟

از سینگلی دراومدی؟😂

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

ولش از این سرکاریا همه کردن تو مجازی😐😂

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

مگه خودتون برادر پدر ندارین😆😆😆😆

دهنت سرویس داش😂

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

سلام فدا💖 آره دراومدم ولی شما رو نمیشناسم شرمنده 

من تورو میشناسم توی یک چن تا از تاپیکات شرکت کردم با یک کاربری دیگه ام که ترکید😂

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤
با این اکانت کات کن بعد یه اکانت دیگه بزن به اسم و مشخصات خودت برو مخشو بزن 🤣🤣🤣

ت اینستام نبلدم حذف کنم میگی

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید
😂😂😉

راستی خوش اومدی😎👐🔥

گفتم همش خانوما به هم خوش امد گویی میگن من کم نزارم برا داشمون

البته خودمم تقریبا تازم 🚶‍♂️