2777
2789
اخه بعضیا هی گفتن خطر داره . منم موندم و نزدم فعلن

بیخیال دختر اینهمه محقق گفتن بزنید همشونم زدن رو حساب حرف چندتا ادم انقد ریسک نکن رو زندگیت..

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
چجوری تحقیق کردی از کجا؟

همون قدر که دکتر موافق واکسن وجود داره مخالفش هم هستن 

برید تو آپارات حرف های دکتر مالون سازنده واکسن کرونا رو گوش کنید میگه تحت هیچ شرایطی نزنید و این که میگید این واکسن هم مثل قبلی هاست ایشون هم گفتن اشتباه مردم اینه که فکر میکنند واکسن کرونا مثل واکسن هایی است تا الان زدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زدم ولی کاش نمیزدم پشیمونم  هیچیم‌نشده هاا ولی میگن بعد ها عوارض داره

بعد دوسه روز واکسن با ادرار از بدن دفع میشه ،فقط ایمنی بدنت رو فعال می‌کنه وبعد دفع میشه ،نگران نباش

منم نزدم ب خاطر درمان ای وی افم بعدم ک کدونا گرفتم و همچنان نتونستم بزنم 😑

الهی

ایشالا مشکلت حل بشه بزنی 

من خودم وقتی زدم کلی از استرسم کم شد و عینا دیدم چقدر روی کرونا تاثیر داره🌺

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍