2777
2789
عنوان

آمپول hmg

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ما خیلی اشتباه کردیم 

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست 

بهش فکر نکن

انشاالله خیلی سریع نتیجه میگیری و اصلا نیازی به دوا درمونای پیچیده پیدا نمیکنی

همه که مثل هم نیستند

همون که تو خیابان ویلا؟راضی هستی؟ من تنبلی دارم دوسال دکترم منو برد اورد همش قرص میداد 

خیلی هم هزینه میتراشه

آزمایشای گرون

داروهای گرون

اما تشخیصش عالیه

من زدم ۱۶ تا، همراهش کلومیفن هم خوردم

کلا یه دونه فولیکول ۱۸ داشتم

آنچنان تاثیری نداشت روم

رفته بودم واسه iui , هم اتاقیم با ۴ تا hmg  شش تا فولیکول بالغ تو سایز متنوع داشت از ۱۵ تا ۲۴

من که نتیجه نگرفتم، اونو نمیدونم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من زدم ۱۶ تا، همراهش کلومیفن هم خوردم کلا یه دونه فولیکول ۱۸ داشتم آنچنان تاثیری نداشت روم رفته ب ...

چی بگم

آخه خیلی ها هم با تعداد زیاد و‌خوب فولیکول بازم باردار نشدند

انشاالله که یه نی نی خوش قدم و ناناز قسمتت بشه

منم باید صبر کنم ببینم چی میشه