2777
2789
عنوان

تیپاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8475 بازدید | 46 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا بخدا 1100 براش ریختم 4 روز همش میگه فرستادم ولی چیزی نیومده چی بهش بگم که بترسه آخه من اصلا از ...

یه جوری شمارش رو گیر بیار

اگه میتونی با یه پیج دیگه برو به بهونه اینکه سفارش داری بگو میخوام توی واتساپ سفارشم رو ثبت کنم ببین چی میگه 

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

ایشالا که کلاهبرداری نباشه ولی کاش همینجوری بهشون اعتماد نمی کردید متاسفانه تو فضای مجازی دزد و کلاه ...

والله خیلی تعريفشو کردن گفتن کارش خوبه مهره مار میفروشه بخدا منم از بدبختیم سفارش دادم گفت مشکلت حل میشه رزق و روزیت زیاد میشه بقران اینقدر مشکل دارم از مامانم قرض کردم ریختم براشون حالا اینطوری 

خدایاشکرت 🙏

انشالله کلاهبرداری نباشه 

پیجش بالا نیس 

همیشه قبل از سفارش خوب بررسیش کن ارسالی ها و  رضایت مشتری و اینارو ببین

یه چند وقت پیجشو چک کن بعد ک مطمئن شدی اونموقع سفارش بده 

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

انشالله کلاهبرداری نباشه  پیجش بالا نیس  همیشه قبل از سفارش خوب بررسیش کن ارسالی ها و &n ...

آخه گفت پیچ قبلیش پریده یه بلاگر معرفیش کرد خیلی تبلیغش کرد گفت خودم گرفتم برا رزق و روزیم خیلی خوب بوده گفت من تاییدش میکنم

خدایاشکرت 🙏
2790
2778
2791
2779
2792