2777
2789
آها الان ک باردارم نه یکیه چون چهار ماهمه دوبار سونو رفتم ولی جالبه ی حس ششمی دیگ هم بهم گفت دوقولو ...

اره وقتی پرسیدی یه پسر یا دختر انگار ک هر جفتش داری دیگ رنشم داری مطمعن شدم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره وقتی پرسیدی یه پسر یا دختر انگار ک هر جفتش داری دیگ رنشم داری مطمعن شدم

وای نکنه برم سونو بگه دوتان😂اخه غیر ممکن هم هست چون دوتا سونوگرافی دادم قبلا یکی بود ک 🤔

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
وای نکنه برم سونو بگه دوتان😂اخه غیر ممکن هم هست چون دوتا سونوگرافی دادم قبلا یکی بود ک 🤔

از این چیزا پیش میاد یکی بود دفعه اول گفته بودن یکی داری موقع زایمان دید دو تاس 🤣

از این چیزا پیش میاد یکی بود دفعه اول گفته بودن یکی داری موقع زایمان دید دو تاس 🤣

واقعا

کاش مال منم دوتاشن😂میخوای بهت خبر بدم؟چهارشنبه‌میرم سونو 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
سلام. بامدادتون بخیر خوبین؟ ممکنه بفرمایید که من میتونم مهاجرت کنم یا نه؟کدوم کشور؟ تشکر ...برات ...

سلام مرسی شبت بخیر عزیزم از طریق تحصیلی میخوای بری؟ یا توریستی؟ اره بنظرم میتونی بری تا سال بعد 

هنوز اولای اقدام مهاجرتی ؟

تشکر که جواب دادین 🌹☘ بله قصدم از طریق تحصیله.... توکل به خدا ک تا سال بعد درست شه🦋 بله هنوز ا ...

بیشتر کشورای امریکایی بازم ب خودت بستگی داره انگلیسم ممکنه بری

خواهش میکنم عزیز

من قصدم برای رفتن جدیه...خواهرم باید مقطع کارشناسیشو تموم کنه و بعد آماده رفتن شه...باقی خانوادهدهم ...

خواهش میکنم در مورد ازدواجتم ب خودت بستگی داره کدوم کشور میخوای بری؟